İmamoğlu'nun öğrencilere ped dağıtması

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Tebrikler başkanım bence güzel bir düşünce. hem de gitmiş pahalısından kotex dağıtmış. helal!

güzel hareketler bunlar. şimdi de ben kotex kullanmam duyarcıları türeyebilir aman dikkat. need gibi olacak ama teşekkürler aşk adam <3

pedler cidden cok pahaliymis sanirsam
durumu olmayan nasıl alsın... :/
guzel haber bu tebrikler baskan

Tovbeler olsun.

belediye bünyesinde teröristleri barındıran, yola çığ düştüğünde ingilizlerle rakı-balık keyfi yapan, yoksul köylü kızlara yaşamsal ihtiyaçlarını dağıtan imamson...

biz senden razıyız...

Her ay yapmasi lazim.
Hedef 2023

Evet, bunu utanmadan söylediğimiz için artık dünya bizim emrimizde. Biz artık daha güçlüyüz. Kadınları asla ezemezsiniz.
Artık bir ortamda maaile otururken kızı babasından ped isteyebilecek.
Amcası yiğenine kızım pedin varmı sorabilecek. Çok mutluyum çığır açtık. Artık önümüze hendek gelse biz kadınları kimse durduramaz.
Biz artık kutsandık neden ?
- Artık pedi çok rahatlıkla dillendirebiliyoruz şükürler olsun. Sanırım bu savaşı kazandık.

Şimdi onlar düşünsün.

Genclerimizin en temel ihtiyacini bile karsilamakta zorlandigi donem, maalesef.

Yalniz burdan AKP’ye ekmek cikmaz.

Evet, bunu utanmadan söylediğimiz için artık dünya bizim emrimizde. Biz artık daha güçlüyüz. Kadınları asla ezemezsiniz.
Artık bir ortamda maaile otururken kızı babasından ped isteyebilecek.
Amcası yiğenine kızım pedin varmı sorabilecek. Çok mutluyum çığır açtık. Artık önümüze hendek gelse biz kadınları kimse durduramaz.
Biz artık kutsandık neden ?
- Artık pedi çok rahatlıkla dillendirebiliyoruz şükürler olsun. Sanırım bu savaşı kazandık.

Şimdi onlar düşünsün.

bu kız feyk mi?

sonuçta kış ayı geldi .şimdi istermisiniz akp de makarna dağitsin :D

Ben bu adamı seviyorum.

Geri