İmamoğlu'nun öğrencilere ped dağıtması

Konu sahibi son olarak 36 gün önce görüldü
ahlakçı akpliler dut gibi dökülmüş her yerde. gayet klas ve düşünceli bir hareket olmuş. tebrik ettim. son derece olağan bir ihtiyacı dedesinin köyden getirdiği 50 yıllık ahlaki tabularla ayıplayan insanlar şaşırtmıyor. bunlara bi 50 sene daha lazım kentlileşebilmek için. nasipse çocuklarına artık.

Kübra ve Büşra konuşamamış bile. E tabi regl ayıp bişe

benim çocuğumun amcası ilk reglinin partisi için pedden balon yapıp gelecek... kotex çiçeği takacağız herkese.

Reis dağıtsa oy için İmamoğlu dağıtınca çok düşünceli hareket

Bunu namusla bağdaştıran sığ beyinler ne alakası var bu insanın özeli madem bu kadar rahat konuşulmalı o zaman ailenizin içinde ben Bi pedimi değiştirip geleyim deyin. Bunu bir kahramanlıkmış gibi gösterip çok matah bişeymiş gibi gösterip birde alkış almanız shownuzu tamamlıyor.

Wc de özel ihtiyac bütün insani ihtiyaçları bu kadar aleni konuşulması çok absürt geliyor bana. Eğer böyle bir ayrım yapılmayacak ise neden erkekler ve kadınlar wcleri ayrı.? Neden sakınsın insanlar topyekün aynı yere girip halletsinler ihtiyaçlarını.

Olmuyor değilmi? Çünkü bazı şeylerin insana özgü kalması gerekiyor. En azından benim düşüncem bu. Uygulamalı anlatım gerekirse kobay olursunuz artık. Adınada bir kahramanlık hikayesi dersiniz Sjsjs

Ben markette ped reyonunu görmemek için yolumu uzatıyorum

Ped in rahat konuşulması bir kadını kahraman yapmaz. Bundan Bi başarı hikayesi de çıkmaz. Özel ihtiyac bu kimse bununla yükselmez.

Bence cahil, çakma dindarlara ürememesi için prezervatif dağıtılmalı ya da kısırlaştırılmalı.

Ped dağıtılması çok iyi ama afişe etmek kötü olmuş. Ben ilkokuldayken bize ergenlik üreme hakkında bilgi vermişlerdi, kızlara da ped dağıtmışlardı.

Ped özel bir ihtiyaçtır, pede kötü gözle iğneleyici şekilde bakmak nasıl bi kafa yapısıdır anlamış değilim. O karşı olanlar senin kız kardeşin kullanmıyor mu? Zamanında annen kullanmadı mı?

Boş ahlak bekçiliği yapmaktan başka işleri yok.

Ahlak terbiyeden dem vurmadan önce çocuklara, hayvanlara edilen tecavüzlere önce bi karşı çıksınlar. Çakma namus ahlak bekçileri.

dışarıda iken ya da market alışverişi yapar iken ablam, kız arkadaşım ve ya annem ped istediği zaman gider alırım. bu bizim için eczaneden parol almak kadar olağan bir durum.

evrim sürecini tamamlamış aklî melekeleri yerinde olan her sosyal canlı içinde gayet normal bir durum. ped alırken aklına vajina-kan-seksist şeyler gelenin aklından da, ahlakından da kuşku duyulmalı.

Aileniz de sohbet konusu olabiliyor mu mesela başım ağrıyor denirken Regl oldum diyebiliyor mu kadınlarınız toplum içinde ? İçinde oldugunuz şeylerin yabancısı gibi davranmanız çok salakça

Çok hoş görülüler yersen.

Hala ahlaktan dem vuran beyin yoksunları bu bir ahlaksızlık değil bu bir insanın süregiden anatomisinin hikayesi. Bende size diyorum ki madem bu kadar YÜKSES ses ile konuşuyorsunuz kalabalık bir aile içinde sohbet konusu yapın bende evet bunu yapabiliyorlar diyebileyim.

Sanki bu söylenince ne değişecek Herşeyi ahlak diyerek küçümsüyorsunuz hadi ozaman buraya nü resimlerinizi atın bu namussuzluk değil. Ahlaksızlık hiç değil zaten anadan çıplak doğmadınız mı.?

Hadi normalleştirelim çok genişiz ya Sjssj

Aileniz de sohbet konusu olabiliyor mu mesela başım ağrıyor denirken Regl oldum diyebiliyor mu kadınlarınız toplum içinde ? İçinde oldugunuz şeylerin yabancısı gibi davranmanız çok salakça

işte ondan bahsediyoruz. baş agrısı kadar olagan bir durumu tabu halini getirdiğinizden kaynaklı, kadınlar kendilerini rahat hissedemiyor. siyah poşet içinde ped almanın mantıksızlığıda buradan geliyor.

yani olağan bir durumu absürd bir şekilde yorumlarsan; doğal ihtiyac olan ped almayı da, prezervatif almayı da çağdışı yaklaşımlarla garipser durursun.

1- kalabalık aile sohbetinde ped'den neden konuşalım?
2-oldu da konuştuk diyelim fahiş fiyatları üzerine yorum yapabiliriz.
3- no comment

Geri