Imam Hatipler Kapatilsin mi?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Imam Hatipler Kapatilsin mi?

• EVET NEDEN

Kullanılan: 16 42.1%
  • HAYIR NEDEN

Kullanılan: 18 47.4%
  • BIR MAHSURU YOK

Kullanılan: 4 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    38
sizin zamanında öyleydi... şimdi devir döndü...

Neden hep yanlışı yaparız ki ? ve neden hep biriler çıkar yanlışı savunur ki ?
Geçmişte yapılmışsa yanlıştı, şimdiki uygulamalar da yanlıştır...

Neden hep birbirimizile uğraşırız ki ? neden birbirimizden intikam almak almakistiyoruz ki

O beğenmediğiniz amerikada bu böylemidir ?
Belirli okullara- kurumlara hoyratça para akıtmak mı zorundayız...
Neden eşit vatandaş olamıyoruz ki ?
Devletimiz neden eşit davranmıyor bize?

Ne şimdi ?90 yıl devlet dindarları ezdi... şimdide devlet laikleri mi ezsin . Bu mu mantığınız ?

Fark etmiyormusunuz... birbirimizle uğraşırken enerjimizi bununla tüketiyoruz...
90 yıl laik kesim ne kadar ilerlediki... dindarlar ilerlesin...

Gereksiz işler bunlar...
Var olan yönetimi desteklemiyorum bunu bilin
Benim söylediğim kısmı zannettiğiniz gibi okula özel yardım yağmuru yok
Nerden biliyorsun diye soracak olursanız aynı okulda şuan babam coğrafya öğretmeni
Hatta yıllar sonra okulun sınıfları veliler tarafından kara tahtadan beyaz tahtaya geçti

Nasıl askeri okul kapatıldı. İmam hatipler de kapatılsın. FETÖ kesin imam hatip lerede yayıldı ;d

Bizim zamanımızda imam hatibin kitapları çok zayıfdı biraz komik gelecek ama kitaplarımızda namaz nasıl kılınır oruç nasıl tutulur diye bölüm yoktu sonradan ilave yapıldı eğer biraz merak edip araştırmasaydık dini bilgimiz sıfır olacakdı Ailemiz din namına bir şey anlatmadı imam hatibe geldik evden fark yok namaz nasıl kılınır oruç nasıl tutulur nasıl iyi bir müslüman olunur anlatan yok din eğitimi değil din kültürü veriyorlar okulda fahişe bile vardı diğer okullardan farkı yok kız erkek ilişkileri aynen diğer okullar gibi hafızların sevgilileri var bu ortamda din adamı yetişmez zanpara yetişir

Anlaşılan sizler İslam'ı geçim kapısı olarak algılamış olmalısınız ki; okullarda fahişelerin çalıştığını ve hafızların sevgililerinin olduğuna bizzat şahit olmanıza rağmen savcılığa bu faaliyetleri şikayet etmeyi uygun görmemişsiniz. Tıpkı ensar vakfında yaşanan cinsel taciz olayları gibi sessiz kalmayı yeğlemişsiniz.
Üstüne üstlük bu yaşanmışlıklara rağmen hala bize İslam dersi verme cüretini kendinizde görebilmektesiniz.
Bu ne pişkinliktir!?..

anlaşılan sizler islam'ı geçim kapısı olarak algılamış olmalısınız ki; okullarda fahişelerin çalıştığını ve hafızların sevgililerinin olduğuna bizzat şahit olmanıza rağmen savcılığa bu faaliyetleri şikayet etmeyi uygun görmemişsiniz. Tıpkı ensar vakfında yaşanan cinsel taciz olayları gibi sessiz kalmayı yeğlemişsiniz.
üstüne üstlük bu yaşanmışlıklara rağmen hala bize islam dersi verme cüretini kendinizde görebilmektesiniz.
Bu ne pişkinliktir!?..
siz iftira atmakdan vazgeçmiyecek misiniz işiniz gücünüz iftira ailemden hiç dini eğtim almadım okulumda da görmedim eğitimin 2 yılında namaza başladım önceden dinini yaşamaya başlayan biri değildim sonradan öğrendim bunların olduğunu sonradan kovmuşlar birde kimi kime şikayet edeceksin çevre hep böyle şehrimizde açıkdan fahişelik yapılıyor mezarlıklarda bile zina yapıldığını duydum kanunlarımızda zinanın cezası yok ensar vakfına bende düşmanım kaç kere sayfamda bunu paylaşdım sizin sözünüzden sonra ensar aleyhinde bir sayfa açacam istediğiniz kadar ensara hükümete yazın hakaret iftira etmemek kaydıyla

Anlaşılan sizler İslam'ı geçim kapısı olarak algılamış olmalısınız ki;

Bu sözünüz iftira Sizde iftira atmak kötü huy haline gelmiş Bu yaşıma kadar hiç islamı kullanarak para kazanmadım ne evim var ne barkım var ne bankada param var hiçde birikmiş paramda yok asgari ücretle çalışan birisiyim sizde inancınıza karşı bir nefret var hangi imam size tokat attı camiden kovdu hangi din adamı hoca sizi dolandırdı ki her müslümana saldırıyorsunuz korkarım gücünüz yetse bizi öldürürsünüz iki günden beri bana saldırıyorsunuz aslında bu kininiz bana değil müslümanlara benim gücüm yetse yapmam herkes inancında hürdür herkes dinini yada dinsizliğini yaşayabilir kimseye zarar vermemek rahatsız etmemek şartıyla

+1 tebrıkler :)

Anlaşılan sizler İslam'ı geçim kapısı olarak algılamış olmalısınız ki; okullarda fahişelerin çalıştığını ve hafızların sevgililerinin olduğuna bizzat şahit olmanıza rağmen savcılığa bu faaliyetleri şikayet etmeyi uygun görmemişsiniz. Tıpkı ensar vakfında yaşanan cinsel taciz olayları gibi sessiz kalmayı yeğlemişsiniz.
Üstüne üstlük bu yaşanmışlıklara rağmen hala bize İslam dersi verme cüretini kendinizde görebilmektesiniz.
Bu ne pişkinliktir!?..

ne saçma mantık kanunlarımızda evlilik dışı ilişkilere girmek sevgili edinmek suç mu savcılığa gidip bunlara kendilerine sevgili edinmiş diye mi şikayet edeceğim öyleyse sevgilisi olan herkesi şikayet edeyim siz ediyor musunuz kanunlarımızda sevgili edinmek suçdur cezası bu kadardır diye madde yok

Neden hep yanlışı yaparız ki ? ve neden hep biriler çıkar yanlışı savunur ki ?
Geçmişte yapılmışsa yanlıştı, şimdiki uygulamalar da yanlıştır...

Neden hep birbirimizile uğraşırız ki ? neden birbirimizden intikam almak almakistiyoruz ki

O beğenmediğiniz amerikada bu böylemidir ?
Belirli okullara- kurumlara hoyratça para akıtmak mı zorundayız...
Neden eşit vatandaş olamıyoruz ki ?
Devletimiz neden eşit davranmıyor bize?

Ne şimdi ?90 yıl devlet dindarları ezdi... şimdide devlet laikleri mi ezsin . Bu mu mantığınız ?

Fark etmiyormusunuz... birbirimizle uğraşırken enerjimizi bununla tüketiyoruz...
90 yıl laik kesim ne kadar ilerlediki... dindarlar ilerlesin...

Gereksiz işler bunlar...

Bahsettiğim devran döngüsünü savunmuyorum. Anlatmaya çalıştığım; hiçbir tarafta samimiyet bulamıyor oluşum. Bana bulaşmayan kimseyle uğraşmıyorum.

Amerika'yı beğenmedim, hiçbir zaman da beğenmeyeceğim. Amerika'nın iç işleyişiyle ilgili fazlaca okumuş, izlemiş, dinlemiş olduğumu düşünürüm.

Eşit vatandaşlık ve devletin merhametini eşit dağıtmasıyla ilgili yazmıştım. Devlet bir yapı. İnsanlarla işleyen bir yapı. Kendi, iç, akıl dinamikleri yok. Yönetenler nasıl devlet isterse, devlet öyle olur. Burada muhatap olarak devletin seçilmesi yanlıştır.

Ne laik papağanları seviyorum ne de dindar papağanları. Papağanlar bir hayvan olarak sevimli yalnızca gözümde. Konuya farklı bakış açıları getirmek ve çok boyutlu düşünebilmek çabasındayım.

Açıkça belirtmek gerekirse; ülkeyi ben yönetseydim imam hatip vari eğitim yapılanmalarına yer vermezdim.

suc değil canım ne alaka varsa suc olurmu hıc

hem sızın ıcın kanun nedır kı .

Ensar vakfı gıbı vakıfları kollarken kanun varmı..

sevgili olayı ayrı okul ve yurtlarda tecavuz olayı ayrı olayı carpırtma . işinıze gelınce kanun dersınız gelmeyince islam dersın .

kanunda yok ama islam da zina haram değil mı ?

Muslumansınız ya .

ne saçma mantık kanunlarımızda evlilik dışı ilişkilere girmek sevgili edinmek suç mu savcılığa gidip bunlara kendilerine sevgili edinmiş diye mi şikayet edeceğim öyleyse sevgilisi olan herkesi şikayet edeyim siz ediyor musunuz kanunlarımızda sevgili edinmek suçdur cezası bu kadardır diye madde yok

suc değil canım ne alaka varsa suc olurmu hıc

hem sızın ıcın kanun nedır kı .

Ensar vakfı gıbı vakıfları kollarken kanun varmı..

sevgili olayı ayrı okul ve yurtlarda tecavuz olayı ayrı olayı carpırtma . işinıze gelınce kanun dersınız gelmeyince islam dersın .

kanunda yok ama islam da zina haram değil mı ?

Muslumansınız ya .

tek başına ne yapabilirsin kanunda zina serbest yapmayın etmeyin demekden başka gücümüz var mı şimdi zina edenlere topluca başkı yapsak şimdide gericiler ayaklandı dersiniz

alınti önceden sayfamda paylaşmışdım
acaba ensar vakfı yetkilileri, milleti aptal mı zannediyor ? Soysuz köpeğin biri, 5-6 yıl boyunca, 45 civarında erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunmuş ama o yurtlarda görev yapan hiç kimse bunu fark etmemiş öyle mi? Ulan ya siz hademesinden müdürüne kadar külliyen gerizekalısınız [ki eğer böyleyseniz o çocuklar sizden ne öğrenecek], ya da bir çoğunuz bu olayı bildiğiniz hâlde sustunuz. Kurumunuza laf gelmesin diye görmezden geldiniz.
Devlet bu işin peşini bırakmamalı. Bu olayı bilip sessiz kalan, örtbas eden herkesi, bir daha çıkmamak üzere içeri tıkmalı. Aynı yurtta görev yapan fakat biz bilmiyorduk (!) diyen diğer öğretmenleri de, mallıkları yüzünden görevden uzaklaştırmalı. Vakıf yetkililerinden bunlara sahip çıkanları da alaşağı etmeli.

Neden Meydanlarda bağirmayı biliyorsunuz. Bir kılo odun ve komure benliğinızı fıkırlerınızı satmayı bılıyorsunuz.

2 kılo makarma ıcın meydanlarda nara atıyorsunuzda iş kanunlara gelıncemı tek basımıza ne yapak dıyorsunuz.

gercı suan kı zıhnıyetın ne kanun nede yasa tanımısliği var

son cıkan KHk da ne kadar hırsız katıl tecavuzcu sapık varsa hepsı tahlıye edıld.
bunların kendıde aynı kanunlarıda aynı

tek başına ne yapabilirsin kanunda zina serbest yapmayın etmeyin demekden başka gücümüz var mı şimdi zina edenlere topluca başkı yapsak şimdide gericiler ayaklandı dersiniz

İmam Hatip Okullarda temizliği devlet karşılıyor... servisleride velilerden bir kuruş çıkmıyor...

Bu peki nedir ?

Arkadaşlar geçen gün de birisi çıkmış imam hatipte atatürkçülük, inkılapçılık öğretilmiyor demişti. Öğretiliyor demiştik. Sonra "Ama inkılapçılık dersi haftada sadece 1 sat öğretiliyor." demeye başladı. "Normal liselerde de öyle." dedik. "Ama imam hatipte sadece 11. sınıflara öğretiliyor, neden daha fazla öğretilmiyor. Bunlar Atatürk'e düşman." dedi. "Normal liselerde de öyle." dedik.

Bazıyorumlarınız kendi görüşünüz olabilir. Ama bilgi gerektiren konularda biraz araştırın.

Seni şu söylediğin olanaklar, yıllardır tüm taşımalı ve pansiyonlu okullara yapılan ayrıcalıklar. Ama sen sanki sadece imam hatiplilere yapılıyormuş gibi söylüyorsun. Bu yıllardır yapılan bir uygulama.

Bilgisizce, araştırmadan daha ne kadar yazacaksınız?

Taşımalı olmayan imam hatipli okulların yardımını da imam hatiplilerin kurduğu Ensar Vakfı yapıyor. Devlet değil.

neden meydanlarda bağirmayı biliyorsunuz. Bir kılo odun ve komure benliğinızı fıkırlerınızı satmayı bılıyorsunuz.

2 kılo makarma ıcın meydanlarda nara atıyorsunuzda iş kanunlara gelıncemı tek basımıza ne yapak dıyorsunuz.

Gercı suan kı zıhnıyetın ne kanun nede yasa tanımısliği var

son cıkan khk da ne kadar hırsız katıl tecavuzcu sapık varsa hepsı tahlıye edıld.
Bunların kendıde aynı kanunlarıda aynı

1-bu dediklerin doğru affa karşıyım devlet kendine ait hakları affedebilir halkın hakkına karışamaz affedemez bunu şu olayla anlatayım birkaç kişi bir kadına tecavüz eder bir süre yakalanıp hapsetilirler bir süre sonra kadın bu sapıkları dışarıda bulur hemen koşturur hakimin yanına hakim der ki af çıktı kadın derki bunlar benim ırzıma geçti devletin mi ırzına geçti ki af çıkardı 2- bu yaşıma kadar hiçbir parti için meydanlara çıkıp bağırmadım hiçbir partiyi desteklemiyorum ha chp ha akp gözümde aynı 3- hiçbir partiden maddi bir yardım görmedim 4- iftira vari yorumlar atmaya devam edecekseniz beni muhattap almayın bende sizi almak istemiyorum her iftiracıya cevap veremicem

ben değil sen benı etıkletledın :) iyi oku kım kımden alıntı almıs kım kıme yorum yapmıs sonra gel olurmu ..

ne ıftırasi her onune gelen aynı seyı soyluyor sız ıkızmısınız ? yoksa multı üyemısınız :D

1-bu dediklerin doğru affa karşıyım devlet kendine ait hakları affedebilir halkın hakkına karışamaz affedemez bunu şu olayla anlatayım birkaç kişi bir kadına tecavüz eder bir süre yakalanıp hapsetilirler bir süre sonra kadın bu sapıkları dışarıda bulur hemen koşturur hakimin yanına hakim der ki af çıktı kadın derki bunlar benim ırzıma geçti devletin mi ırzına geçti ki af çıkardı 2- bu yaşıma kadar hiçbir parti için meydanlara çıkıp bağırmadım hiçbir partiyi desteklemiyorum ha chp ha akp gözümde aynı 3- hiçbir partiden maddi bir yardım görmedim 4- iftira vari yorumlar atmaya devam edecekseniz beni muhattap almayın bende sizi almak istemiyorum her iftiracıya cevap veremicem

ben değil sen benı etıkletledın :) iyi oku kım kımden alıntı almıs kım kıme yorum yapmıs sonra gel olurmu ..

ne ıftırasi her onune gelen aynı seyı soyluyor sız ıkızmısınız ? yoksa multı üyemısınız :D

elinde delil var mı şu partiden para aldım maddi destek gördüm şu parti için meydanlara çıkıp bağırdım kömür makarna aldım ensar vakfının yaptığı ahlaksızları savunduğumu hiç gördünüz mü bende bu namusluğa karşıyım siz tanımadığınız kişilere niye iftira atıyorsunuz ensar vakfının yaptığı ahlaksızlığı savunanlar partizanlar benim hiç partim yok particiliği sevmem sayfamda devamlı arkadaşlrı uyarıyorum particilik yapmayın particilik milleti bölüyor futbol milleti bölüyor düşmanlık tohumlarının atılmasına neden oluyor içinizdeki kini düşmanlığı atın foruma düşman kazanmak millete kin gütmek için gelmedim bana kindar olan düşmanlık yapan insan da görmek istemiyorum böyle bir şey olacaksa forumda kalmanın bir anlamı yok

ben o yorumu senın sahsın adına demedım genelleme olarak yaptım.

ama sen kanun derken bende sana kanunda yoksa islam dınındedemı yok dedım.

neden herseyde sokağa cıkıyoruzda tecavuzlerde dını ıstırmar eden seylerde neden ayaklanmıyoruz dedım.

Bende partı tutmam. kımse benım evımın gecımını sağlamıyor. burada benı Chp li olarak gorebılırler ama değilim.

hıc bır zaman chp yada akp veya mhp ye oy vermedım.

amacım sızı ve sahsınızı kırmak veya ıncıtmek değildi . lütfen bunu anlayın olurmu. yukarda dediğim gıbı genel yorum olarak yaptım.

bence hırsızın tecavuzcunun darbecının ve kım kı bu ülkenın ekmeğinden suyundan faydalanıyorsa en ağir cezayı almalı

Denız fenerı yolsuzlüğü eğer varsa onlarda

17/ 25 aralık olayı varsa onlarda

Ergenekon balyoz olayları gercek ıse onlarda

15 temmuz darbe gırısımınde ülkemızde kan dokenler birlik ve beraberliğimıze kast edenler

Türgev adında vakıf kurup trılyonlarca yolsuzluk yapanların hepsi

6 yasındakı kız cocuğu evlenebilir dıyen Imam da

Makara bakara diğen eskı ab bakanıda

ve bunları orneklerı devam ben yazmakdan sen okumakdan bıkmazsın .

ama kanunda yok dersenız buna karsı cıkarım.sızce uludere katlıamı kanunda varmıydı kı . Onca ınsan öldu

Turkan saylan ali tatar kanunda varmıydi.

ATATÜRK`e Hakaret Hangi kanunda varda bazı Yobazlar burada ATATÜRK için musluman değil dıyorlar.

kanun ve adalet hergun bırılerıne lazım olur. bugun bana yarın sıze :)

Tekrar soyluyorum Yorumum sızı kırmak ve üzmek değildı. sadece ben genel yorum yaptım .

Kolay gelsın

elinde delil var mı şu partiden para aldım maddi destek gördüm şu parti için meydanlara çıkıp bağırdım kömür makarna aldım ensar vakfının yaptığı ahlaksızları savunduğumu hiç gördünüz mü bende bu namusluğa karşıyım siz tanımadığınız kişilere niye iftira atıyorsunuz ensar vakfının yaptığı ahlaksızlığı savunanlar partizanlar benim hiç partim yok particiliği sevmem sayfamda devamlı arkadaşlrı uyarıyorum particilik yapmayın particilik milleti bölüyor futbol milleti bölüyor düşmanlık tohumlarının atılmasına neden oluyor içinizdeki kini düşmanlığı atın foruma düşman kazanmak millete kin gütmek için gelmedim bana kindar olan düşmanlık yapan insan da görmek istemiyorum böyle bir şey olacaksa forumda kalmanın bir anlamı yok

Anlaşılan sizler İslam'ı geçim kapısı olarak algılamış olmalısınız ki;

Bu sözünüz iftira Sizde iftira atmak kötü huy haline gelmiş Bu yaşıma kadar hiç islamı kullanarak para kazanmadım ne evim var ne barkım var ne bankada param var hiçde birikmiş paramda yok asgari ücretle çalışan birisiyim sizde inancınıza karşı bir nefret var hangi imam size tokat attı camiden kovdu hangi din adamı hoca sizi dolandırdı ki her müslümana saldırıyorsunuz korkarım gücünüz yetse bizi öldürürsünüz iki günden beri bana saldırıyorsunuz aslında bu kininiz bana değil müslümanlara benim gücüm yetse yapmam herkes inancında hürdür herkes dinini yada dinsizliğini yaşayabilir kimseye zarar vermemek rahatsız etmemek şartıyla

İslam'ı geçim kapısı yapanlar olduğunu iddia etmem İslam olmadığım anlamına gelmez.

Benim nefretim sizinde belirttiğiniz gibi okullardaki yaşanmışlıklara sessiz kalanlaradır.
Cemaatçi yapılanmayı destekleyip dal budak salmasını sağlayanlaradır.

Bana ne said-i kürdi denen madrabazın maniheist yaşam sürüp İslamdan dem vurmasından,
Nakşibendiyim deyip kendisini Allah gibi gören eski roma dini sevdalılarından.

Cemaat yapılanmalarının tümü menfaat üzerine kurulmuştur. Sömürü düzeninin ilk kuruluşu bu topluluklar ile başlamış batıda etkisi azalıp yok olmuşken doğuda daha da artış göstermektedir.
Bu yapılanmalar bizim sonumuzu hazırlıyor birçoğumuz farkında bile değiliz....

siz iftira atmakdan vazgeçmiyecek misiniz işiniz gücünüz iftira ailemden hiç dini eğtim almadım okulumda da görmedim eğitimin 2 yılında namaza başladım önceden dinini yaşamaya başlayan biri değildim sonradan öğrendim bunların olduğunu sonradan kovmuşlar birde kimi kime şikayet edeceksin çevre hep böyle şehrimizde açıkdan fahişelik yapılıyor mezarlıklarda bile zina yapıldığını duydum kanunlarımızda zinanın cezası yok ensar vakfına bende düşmanım kaç kere sayfamda bunu paylaşdım sizin sözünüzden sonra ensar aleyhinde bir sayfa açacam istediğiniz kadar ensara hükümete yazın hakaret iftira etmemek kaydıyla
Güzel kardeşim Ensar vakfı konumuz içerisine girsede asıl mesele Allah ile kul arasına birilerinin girip bizleri aldatmaya çalışmasıdır. Bu gibi kişi,ler kendilerine uluhuyet kazandırabilmek için eski dinlerinden kalan öğretileri bizlere yeni dinin gerekleri olarak sunarlar.
Dikkat ettiniz mi bilmem, tüm cemaat liderleri ya kendisini Evlad-ı Mustafa'dan sayar, ya da Ebubekir, Ömer'den (Osman'dan gelen yok denecek kadar çok az)

Ebubekir, ömer, osmandan geldiklerini iddia edenler, günümüzde ehl-i sünnet vel cemaat olarak kabul görür, Evlad-ı Mustafa'dan geldiklerini iddia edenler ise (Hz. Ali'den) Şia olarak...

Ebubekir'ci tayfa kendisini Hz. Alici tayfadan daha üst mertebede görür. Hz. Ali'ciler de kendilerini daha üstün kabul eder. bu döngü böyle gider.
Burada aslolan bazı sahtekarların kendilerini bu silsdilelerden biri olarak gösterip etrafına topladıkları insanları Allah ile korkutup kerndisine saygı gösterenlerin oluşmasını sağlamaktır. Bu sağlandığı takdirde olay bitmiştir. Tıpkı Said-i kürdi, şeyh sait, seyyit rıza, barzani, talabani, bedirhan ailesinin sağladığı nüfusun çoğunluk oluşturması örneğinde olduğu gibi. bunların tümüne o bölgenin insanları Allah gibi taparlar, sebebine gelince bunlar Allah'ı kendi emellerini gerçekleştirme aracı olarak kullandıklarından ondan korkulması gerektiğini devamlı beyinlere şırınga etmelerindendir. Allah'ı sevmemiz onu tanıyıp aşık olmamızı asla istemezler. Kendilerine tapınmamızı beklerler. Hani derler ya, ''Şark kurnazlığı''
Hadise bu kadar basittir.

Geri