ben o yorumu senın sahsın adına demedım genelleme olarak yaptım.
ama sen kanun derken bende sana kanunda yoksa islam dınındedemı yok dedım.
neden herseyde sokağa cıkıyoruzda tecavuzlerde dını ıstırmar eden seylerde neden ayaklanmıyoruz dedım.
Bende partı tutmam. kımse benım evımın gecımını sağlamıyor. burada benı
Chp li olarak gorebılırler ama değilim.
hıc bır zaman chp yada akp veya mhp ye oy vermedım.
amacım sızı ve sahsınızı kırmak veya ıncıtmek değildi . lütfen bunu anlayın olurmu. yukarda dediğim gıbı genel yorum olarak yaptım.
bence hırsızın tecavuzcunun darbecının ve kım kı bu ülkenın ekmeğinden suyundan faydalanıyorsa en ağir cezayı almalı
Denız fenerı yolsuzlüğü eğer varsa onlarda
17/ 25 aralık olayı varsa onlarda
Ergenekon balyoz olayları gercek ıse onlarda
15 temmuz darbe gırısımınde ülkemızde kan dokenler birlik ve beraberliğimıze kast edenler
Türgev adında vakıf kurup trılyonlarca yolsuzluk yapanların hepsi
6 yasındakı kız cocuğu evlenebilir dıyen Imam da
Makara bakara diğen eskı ab bakanıda
ve bunları orneklerı devam ben yazmakdan sen okumakdan bıkmazsın .
ama kanunda yok dersenız buna karsı cıkarım.sızce uludere katlıamı kanunda varmıydı kı . Onca ınsan öldu
Turkan saylan ali tatar kanunda varmıydi.
ATATÜRK`e Hakaret Hangi kanunda varda bazı
Yobazlar burada ATATÜRK için musluman değil dıyorlar.
kanun ve adalet hergun bırılerıne lazım olur. bugun bana yarın sıze
Tekrar soyluyorum Yorumum sızı kırmak ve üzmek değildı. sadece ben genel yorum yaptım .
Kolay gelsın
elinde delil var mı şu partiden para aldım maddi destek gördüm şu parti için meydanlara çıkıp bağırdım kömür makarna aldım ensar vakfının yaptığı ahlaksızları savunduğumu hiç gördünüz mü bende bu namusluğa karşıyım siz tanımadığınız kişilere niye iftira atıyorsunuz ensar vakfının yaptığı ahlaksızlığı savunanlar partizanlar benim hiç partim yok particiliği sevmem sayfamda devamlı arkadaşlrı uyarıyorum particilik yapmayın particilik milleti bölüyor futbol milleti bölüyor düşmanlık tohumlarının atılmasına neden oluyor içinizdeki kini düşmanlığı atın foruma düşman kazanmak millete kin gütmek için gelmedim bana kindar olan düşmanlık yapan insan da görmek istemiyorum böyle bir şey olacaksa forumda kalmanın bir anlamı yok