ilk bulusmada mini etek

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Çevreye göre ölçülür bu eger elit ve aydin bir çevren varsa mini etek bir tarz gibi gelir eğer baskıcı ve yobaz bir çevrede isen seni etkilemek ve baştan çıkarmak için giyildigi düşünülür

Bence tamamen date yeri belirliyor
Şık bir mekansa giyilir
Ama normal bir yerse giyilmez ya

• Beğen
Tepkiler: Aze
images

Enginlere sığmam Tasarım merkezinden çık çıka röfleli saç ve mini etekle mi çıkmış? Vallam o kadar restölan mestölan gezdim ben daha mini etekle akşam yemeğine gelen birini görmedim. Göt kıvrmını gösteren etekler var süper mini ondan da giyilebülü. Yere çatal düşürüp eğilirse, tamam tav olurum. Date mate hayırlı olsun bizi Kete.

Kızım olursa adını Kete koyacağım da.

İlk buluşmaya istediğini giyip gelebilir.
Kadınların giyimine kuşamına karışacak değilim.
Mini etek giyerse hoşuma gider, giymezse de hoşuma gidebilir.
Önemli olan eteğin içindeki.

İlk buluşmada şıklık önemli, çok önemli. Bu yüzden özen gösterilmelidir. Şık bir mini etek tabiki giyilebilir. Kaldı ki giyim tarzı kendini ifade biçimidir ayrıca. Erkeğin kadın hakkında fikir sahibi olmasına yardımcı da olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ne
İlk buluşmada şıklık önemli, çok önemli. Bu yüzden özen gösterilmelidir. Şık bir mini etek tabiki giyilebilir. Kaldı ki giyim tarzı kendini ifade biçimidir ayrıca. Erkeğin kadın hakkında fikir sahibi olmasına yardımcı da olabilir.
Nasıl bir fikrin olur miniyle gelene karşı ya da normal dizaltı elbise veya pantolanla gelen hakkında merak ediyoruz. ))

Nasıl bir fikrin olur miniyle gelene karşı ya da normal dizaltı elbise veya pantolanla gelen hakkında merak ediyoruz. ))
Şık ise tarzı hakkında fikir sahibi olabilir mesela. Ne giydiği önemli değil şık olsun, abes durmasın yeterli bence. İlk buluşma sonuçta nötr bir durum söz konusu.

bodrum da buluşma varsa gidip daracık kot giyecek halimiz yok sıcağın tam ortası ise bir de 😶
ama bu buluşma daha doğu kesim de olacaksa, ve bu kesim daha arka planlar da ise açık ama kapalı giyinirsin; etek türünü bile demiyorum..

Geri