ilk bulusmada mini etek

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
tr'deki kizlarin (ozellikle bu, yup, yasadigim ulkede boyle degil) kiyafet kombinlerini gorunce, neden uygun olmadigini, date'i birak, okul/is gorusmesi gibi yerlere de uygun olmadigini kendim goruyom. genel diyelim. mini etekle audrey hepburn zarifligi de yakalayabilirsin, pamela anderson bombshell'ligini de. tek sorun bu. benim gorduklerim pamela anderson'in izinden gidiyo (ki o da guzel ve cekici sadece her ortama uygun degil + ucuz ve alakasiz durabiliyo). yoksa her yere gidersin/gidilir kendi tarzini yansitarak

mini etek, erkek bug'ıdır. bence sınıfsaldır.

Buluşacağım kişiyi az çok tanıyorumdur. Günlük hayatında, iş hayatında tercih ettiği kıyafetleri de az çok biliyorumdur diye düşünüyorum.

Buna mukabil ilk buluşmada günlük hayatında tercih ettiği gibi mini tercih etmişse yakışmışsa şık, yakışmamışsa rüküş der geçerim.

Fakat günlük hayatında veya iş hayatında tercih etmeyip benimle ilk buluşmasında mini tercih ediyorsa skor tabelasına yazar kanaatindeyim.

İlk buluşma evde de olabilir ve çok rahat eteğini miniltebilir.

tr'deki kizlarin (ozellikle bu, yup, yasadigim ulkede boyle degil) kiyafet kombinlerini gorunce, neden uygun olmadigini, date'i birak, okul/is gorusmesi gibi yerlere de uygun olmadigini kendim goruyom. genel diyelim. mini etekle audrey hepburn zarifligi de yakalayabilirsin, pamela anderson bombshell'ligini de. tek sorun bu. benim gorduklerim pamela anderson'in izinden gidiyo (ki o da guzel ve cekici sadece her ortama uygun degil + ucuz ve alakasiz durabiliyo). yoksa her yere gidersin/gidilir kendi tarzini yansitarak
cok kafa acıyosun

Benden hoşlandığını, etkilemeye çalıştığını düşünürüm. aksi halde vücudunu gizlemeyi tercih ederdi.

Geri