ilk bulusmada mini etek

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
yaren’in sorusu üstüne bazı arkadaslarla bunun tartısması icine girdik de. genel fikri merak ediyorum..ben mi fazla yobazım.. ilk bulusmada mini etek/elbise yanlıs bi izlenim verir mi sizçe?

ne kadar mini olduğuna göre değişir….
ama genel olarak bir şey diyeceksem bence yanlış bir izlenim olmaz ne alakaw
ilk buluşmada mini etek giyen kızlar dm gelirse bu konuyu dallı budaklı tartışmak isterim……

Kişi günlük yaşamında ne giymeyi tercih ediyorsa, nasıl rahat ediyorsa o şekilde gidebilir. Zaten ilk buluşma öncesi bi süre konuşulmuştur yani karşındaki insanı az çok tanır hale gelmişsindir, tercihlerini biliyorsundur artık, bile isteye kabul edip gidiyorsundur o buluşmaya. Yanlış bi izlenime kapılanın da zihniyeti kötüdür ya. Üf kadınların kıyafetlerine bi karışmayın artık ben başım kapalı yaşamayı tercih ediyorum diğeri mini etek giymeyi. Normal şeyler bunlar.

Benim kız arkadaşımın sevgilisi vardı. Kırmızı ruj sürse şehvet saçıyorsunuz diye kızı azarlardı. Kfjfjfj o mentalitede biriyse tabii kötü düşünür.

Benim kız arkadaşımın sevgilisi vardı. Kırmızı ruj sürse şehvet saçıyorsunuz diye kızı azarlardı. Kfjfjfj o mentalitede biriyse tabii kötü düşünür.
O da bir şey mi?
benim en yakın arkadaşım -kız- bilekte pantolon giyiyor diye sevgilisi “bileklerin gözüküyor, bu adamlarda şehvet uyandırıyor” diyerek arkadaşımı azarlamıştı. biz de iş birliği içerisinde kızı ayırdık, pişman değiliz aklımız hala yapmadıklarımızda…
bilek lan bilek ayak bileği..
YALLAH ARABİSTANA

Benim yorumum da Zeyna ile benzerdi. Günlük- iş hayatımda da mini elbise ve etek tercih ediyorum. İlk buluşmada da tercih ettiğim oldu ama hiçbir buluşmaya giderken ‘Yanlış veya kötü bir izlenim bırakır mıyım?’ diye bir düşünce içerisinde bulunmadım. Zaten böyle bir düşünceye sokacak biriyle görüşmem. Giydiğim kıyafete göre kötü bir izlenimde bulunacak bir kafaya göre ha ilk buluşmada giymişim ha üçüncü buluşmada… kafa aynı kafa.

ayşe beni desteklediğin yorumunu yap. valla bi daha dert falan anlatmam sna..lgjdjdjd

Zeyna ile aynı fikirdeyim fakat abartıyı da sevmeyen biriyim. Usturupsuzluk ile şıklığı karıştırmamak gerek.

daha çok ilk buluşmada mini etek giyildiğinde ne olmalı/ne olmamalı şeklinde düşünülerek yorumlanmış, evet bence de böyle bir şey herhangi bir olumsuzluğa "etken" olmamalı. hatta fikir verici bir ayraç da olmamalı. fakat madalyonun öteki yüzüne bakarsak kazın ayağının öyle olmadığını biliyoruz. şayet meseleye "ne olmalı" gibi değil de "ne olur?" gibi bakılırsa ilk buluşmada mini etek giyilmesi türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının yaklaşık %95.3'ünde olumsuz bir intiba bırakır. iddialı bulunur. bu olumsuzluğu kalkıp size laf etmesi ya da hafif kadın muamelesi yapması gibi düşünmemek gerekir, ona zaten haddi olmaz, fakat iyi sinyaller almayacağı da bariz. tabii bu durumda kişiye "senin fikrinin ne önemi var vasat herif" demek de kişinin kendi iradesinde. bu tatsız gerçekliğe uyum sağlayıp ona göre tabiri caizse daha oturaklı giyinmek de bir tercih, bunu reddedip kıyafetlerim benim hakkımda olumsuz düşünceler doğuruyorsa bu onun kendi vasatlığıdır demek de bir tercih.

Tercih meselesi. Ancak, cânım ülkemde giyerken 2 hatta 726362 kez düşünmek lazım.

İlk buluşmaya eşofman ya da şort ile gelmeyen de ne bileyim..
Ben düğüne bile şort ile gittiğim için..

moskova'ya giderken bindiği trende seks hikayesi yazan feridun abilere ya da daha dokunmadan boşalanlara dert olabilecek bir durum olabilir. ya da belki sevişiriz donunu giyen erkekler için bir fırsat da olabilir bilemiyorum altan.

her ne kadar ilk buluşma demeye bin şahit lazım denilesi bir durum yaşasam da üniversitede arkadaşların gazına gelip, sözüm ona bana baktığını iddia ettikleri kıza "ehiğğğ..... buluşabilir miyiz =)" dedikten sonra ertesi gün yurdun önüne pijamalarıyla gelen kızdan sonra ben artık ilk buluşmaya neyle gelip gelmediğine bakmıyorum. zihnen yobaz olmasın kâfi efendim.

Geri