ilk buluşmada 1500 lira hesap ödeten kız

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
(bkz: erkeği sağımlık(:D) inek olarak görmek)

sinirden garsona sövülür.

(Admin editi : O dönemki dolar kuru ve Enflansyon farkı referans alınarak 1500 TL’ye yuvarlanmıştır : ddd)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Davet eden erkek ise ilk buluşmada hesap odemesi çok normal ++++ hava aticam diye lüks bir mekana götürmesin o halde.

100 Lirayla sorun etmem 1000 deseydin başka olurdu :D

ona oyle bi kitlerim ki ilerki yaşlarda kemik erimesi, romatizma, beyin hasarı, uzun süre otururamama ve yürüyüş bozukluğu meydana gelir. psikolojik destek almak zorunda kalır.

bonus: (hesap kitlemek)

O kadar hesap çıkartsam da erkek arkadaşım 'seni mutlu görebiliyorsam paranın önemi yok' der.
Çoğu kez hesaplarımız kabarık oluyor. (:

100 liranin hesabini yapip konu aciyorsa kacin kurtarin kendinizi kizlar :d

ekonomik özgürlüğüne kavuşmamış kızdan veto yersek öpemeden bukadar para boşa gidicek diğen adam feryadıda olabilir bazen kızı erkeği bilmemde ayıp bişi moruk katılmıorum hamama giren terler karşındaki insana ne doğrultuda baktınla alakalı yeri geliyor sevgilimle 1 milyarda harcıyabiliorum ki orta halliyim

benim basima gelmis gibi laf sokusturmaya calisanlarin yazdigi konudur ayni zamanda :D

eksi sozlukte denk gelmisti oysa ki. 50 lira para mi lan 100 lira olsun bari dedim addgdsds

ayrica harcadigi paranin kendisine yol su ve meme olarak geri donecegini dusunen erkekler de vardir. onlar ayri bi vakadir [emoji18]

-harciycak tabi. erkek cunku- kafasindaki hatunlarin gayet normal karsiladigi durum [emoji14]

mevzu meblağ değil güzel kardeşim :Pp 300 olsun 500 olsun :asd:

başlığa yorum yapın arkadaşım bana değil :D
benim sevgilim bile yok. 100 liram bile yok fakirim ben :d

Parası yoksa evden çıkmasın o zaman 100 tlde çok değil hani cebinde akrep yoksa

100 lirayla masadan kalkıyorsam o kızı dudaklarından yüz kez öperim yahu ;)

Masrafsızmış

Acaba 100 tl benim kuaför masrafıma yetmez desem esra erol da ki 2.500 tl benim mazot param yetmez diyen kadın gibi olur muyum ?:D

İlk buluşma sonuçta sıkıntı olmaz ama sürekli tekrarlanmamalı :D geleceğimiz daha rahat geçmesi için ekonomik olalım filan ayarlarız bişiler :D

Katl-i Vaciptir .. Üremesine çoğalmasına engel olunmalı :)

Sevgilisi olmayanların oha çok o para dediği, olanların ise sevgilime feda olsun dediği konu. :T:
Hadi onu geçti Bebek'te 3-5 tur atalım deseniz o para ancak benzininizi karşılar. ^^

Geri