ilk buluşmada 1500 lira hesap ödeten kız

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ahaha o zaman konuyu acmaya ıten nedenı dusundum su an :şirine:

2 veya 3. sevgilimde 2 kere buluştum ikisindede bi kendisine bi ablasına kitlemiştim hesabı :)

Kızı çıkarmışsın yemeğe mekanı sen ayarlamışsın buraya kadar tamam . Kız masaya oturunca lütfen fazla yememi dersin ?
Hem ödeyip hem küfür edeceksen kalkışma böyle şeylere yada cimri rolüne bürün en azından kız cimriymiş der

100 lira hesap İstanbul için konuşulunca pek de fazla değil,100 lira ile kurtulabiliyorsanız şanslısınız :D

(Ayrıca konu içerisindeki sohbete dönen mesajlar silinmiştir.)

Para önemli değilde doğru düzgün bir şeyler söylesin.
Yahu Espresso con Panna yada Premium Hot Chocolate nedir.

Ben asla ilk bulusmada bir sey yiyip icemem utanirim.Gercekten var mi acaba boyle kizlar merak ettim

"Cüzdanımı evde unutmuşum" numarasıyla hesabıda hatta eve gideceği yol parasına kadar karsılamış biriyim. Ve benim gibi saf kızı üzdünüz beyler asdahaha

Sent from my iPhone using Tapatalk

Azmış . Düşündüm de benim sevgilimle her buluşmam en az 200 lira. Yazık yavruma ya. :D

başlık gibi sanırım" İlk" işte.tecrübe olur step step olmalı zaten

İlk buluşmamızda 20 lira gelen hesabın adisyonuna uzandığımda elimi ısıran, beraber uzattığımız paradan kasadaki görevli benim paramı alınca

"Kahrolsun ATAERKİL toplum" diyip bir dahaki buluşmada trip ödersen dünyanın tribini yersin diyerek tehdit eden bir kız arkadaşım vardı.

Önemli olan beyni olan kadın bulmak gençler. "100 lira mazotuma yetmez.s.s" diyen değil.

Onemli olan düşünceli ve her şartta kendi ayakları üstünde duran birey olduğunun farkına varmis bir kadın ile birlikte olmak...
Tırnaği kırıldı diye ağlayan pelinsu ile değil. ....

Parası yokmuş demek ki sözünü ediyor derim :) :)

Gidilen mekana göre değişir 100 de olur 1000 de. Düşündüm de ben çok masrafsızmışım. lsksşsösk Yahu ben sevdiğimle çikolataya bile razıyım; ne yapayım lüks mekanı, yemekleri.

Fazla para ödeniyorsa normalden lükstür.

Geri