ilk buluşmada 1500 lira hesap ödeten kız

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Gidilen mekana göre değişir 100 de olur 1000 de. Düşündüm de ben çok masrafsızmışım. lsksşsösk Yahu ben sevdiğimle çikolataya bile razıyım; ne yapayım lüks mekanı, yemekleri.

Fazla para ödeniyorsa normalden lükstür.

Kız "berkcan harika biyer buldom gidelimmi" derse berkcan gider. Hesap 1000 lira ayrıca kız her lafın basına "berkcan bana çikileta alırmoson" derse berkcan onuda alır. Yani tamamen bayan göredir tüm buluşmalar.

götürdüğü mekan
ödediği hesapla sükse yapmaya çalışan erkekler
umduğunu bulamayınca böyle konuşuyor yazık

100 lira çok bi para değil elbette ama iki kişi 100 liralık ne yer ne içer abi ya geçen hafta antalyadaydım 3 kişi lahmacunları, ızgaraları, pideleri götürüyorduk içeceğiyle birlikte o kadar hesap gelmedi :asd:

bkz: yüz lirası bile olmadan kız peşimde koşmak

100 lira çok bi para değil elbette ama iki kişi 100 liralık ne yer ne içer abi ya geçen hafta antalyadaydım 3 kişi lahmacunları, ızgaraları, pideleri götürüyorduk içeceğiyle birlikte o kadar hesap gelmedi :asd:

Ben lisede iki döner kolaya 100 lira ödemiştim. O gün zaten hastaneye kaldırdılar bilincim bir ay acılmadı.

Benim bildiğim şey ilk kez dışarı çıkılıyor ise ve davet eden erkek ise o oder sonra hep ortak ödenir ki genelde öyle olmuştur benim için.

İkili ilişkilerde bunların dillendirilmesi çok çirkin.. çıkar üstüne ilişki kurulmazsa bunlar dile gelmez zaten.

Ödediği hesabın lafını eden erkeği de her şeyi ona yıkan kızı da anlamadığım konu .s.s

Paran bitti ise ben borç veririm ya dert ettiğin şeye bak:p

Ohh havamızı da attik:D zenginiz yani tamam :p

:asd: şaka yapıyom len ne zengini. çok fakirim ben. haberlere çıkmıştık hatta bak.

20150627161436.jpg

:haha:

Paraşütle atlamak iyiymis:D bunu senin kadar zekiler yapardi zTen

Bak sana övgü yağdırdım:D

hesabı sanamı kitledirler hacı hayırdır :D @Fernando

yok ya öyle birşey yokta sanki benim başıma gelmiş gibi laf sokuşturmaya çalışıyolla djhgajhg

ben para hesabı yapmam hiç. ama davranış olarak tasvip etmem şu, "erkek tabi. ödeyecek banane" tavırlarını :asd:

yok ya öyle birşey yokta sanki benim başıma gelmiş gibi laf sokuşturmaya çalışıyolla djhgajhg

ben para hesabı yapmam hiç. ama davranış olarak tasvip etmem şu, "erkek tabi. ödeyecek banane" tavırlarını :asd:

konuyu sen açtığından ihale sana kalmıştır ahahah :D öyle erkeklerde var amma ben öderim hee maan şeklinde :D kimse kimseden üstün değildir alman usülü candır.

konuyu sen açtığından ihale sana kalmıştır ahahah :D öyle erkeklerde var amma ben öderim hee maan şeklinde :D kimse kimseden üstün değildir alman usülü candır.

bahane sözlük genelde birilerine laf sokmak olarak kullanıldığı için normaldir. şaşırmadım :asd:

benim başıma gelseydi derdim var'a açarım ama :haha:

bahane sözlük genelde birilerine laf sokmak olarak kullanıldığı için normaldir. şaşırmadım :asd:

benim başıma gelseydi derdim var'a açarım ama :haha:

oda olabilir :D emcikleniyorum imdaat diye :D

Geri