Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@La'edri menepoza girmişsin sen..
16 Mart - Parlak beş gezegen Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter ve Satürn aynı hizaya geldi.
Bu olay 2004 te oluyor ne ilginctir ki senin dogum yilinla ayni.
Soyleyeceklerim bu kadar tskler.
Neyli var ?
Samu ya...
Bırak giden gitsin ne önemi var yanında gerçekten sevdiğin bir iki kişi olduktan sonra geri kalan yazmış mı yazmamış mi değersiz. Ben de bazen uzaklaşıyorum açıklama yapmadan forumdaki arkadaşların bazılarından,ya muhabbeti sarmıyor ya da alacağım bilgiyi aldıktan sonra arkadaşlığı sürdürmek saçma geldiği için... Hem açıklama yapacak kadar değer vermiyorum demek ki.
Forum psikologlarının sürekli: şöyle karakter sevmem böyle karakter sevmem şöyle seçerim böyle seçerim tarzı açıklamaları hiç hoş değil (:
Olum siz bizi anlayın diye çuvalla para veriyoruz size, para komodinin üstünde.
Forum Psikoloğu olmak yeni bir alan mı? İlk defa şimdi böyle bir terim görüyorum da..bar psikoloğunu duymuştum da forum psikoloğunu ilk defa görüyorum..sorry.
Uydurdum sadece sevgili @hahahah sevdiğimiz ve ortak noktalarımızın forum üyeliği haricinde bulunmayan bir kaç arkadaşa binâyendi, evet tane ile.
Sanırım ilgi alanın veya meslek seçimin olduğu için dikkatini çekti, zaten öyle bir sormuşsun ki "aga bizim bundan neden haberimiz yok yeaa" gibi olmuş ahahagdsj
Şimdi buraya takılanlar için -ki ben dahil- çokta akıl ruh sağlığı yerinde insanlardır, diyemeyiz. İlgilileri bunu bi öneri, tavsiye olarak alabilir. Alanı psikoloji olan arkadaşları "forum psikoloğu" rankıyla piyasaya sürmenin vaktidir. Bu sayede forumun gerilimli seviyesi en âza indirgenebilir ve herkes için sağlıklı bir birliktelik olur, ne dersin (:
Misal ücretleriniz de forum içi bir komün kurularak aylık düzeyde aidat olarak toplanıp, ödenebilir. Aynı şey diğer meslek erbabı arkadaşlarımız içinde gdçerli olsun.
-Sağlık sorunlarına misal climax baksın
-Ekonomi borsa işlemleri parayı nasıl değerlendireceğinize dönük tavsiyelere Lupe baksın
-Hukuksal işlemlerinize juju baksın
-Aşk ve kumar mevzularınıza Run baksın vs vs...