İlk başlarda samimi sevecen olup sonradan bozan insan

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Samu ya...
Bırak giden gitsin ne önemi var yanında gerçekten sevdiğin bir iki kişi olduktan sonra geri kalan yazmış mı yazmamış mi değersiz. Ben de bazen uzaklaşıyorum açıklama yapmadan forumdaki arkadaşların bazılarından,ya muhabbeti sarmıyor ya da alacağım bilgiyi aldıktan sonra arkadaşlığı sürdürmek saçma geldiği için... Hem açıklama yapacak kadar değer vermiyorum demek ki.

Bu lafıma bu kadar alınacağınızi ve ciddiye alınacağını bilseydim her şeyi açık açık yazardım... Aramız gayet iyiyken ben her yerden uzaklaştıktan sonra arkamdan bir ton laf eden sürüyü yazsaydım keşke. Kendi yaptıkları haltı inceden giydirdim diye mi.. Hüüüü jdjd

Forum psikologlarının sürekli: şöyle karakter sevmem böyle karakter sevmem şöyle seçerim böyle seçerim tarzı açıklamaları hiç hoş değil (:

Olum siz bizi anlayın diye çuvalla para veriyoruz size, para komodinin üstünde.

Bilmiyorum ki. Herkes ruh hali değiştikçe bazen ışıltılı yazarken bazen laf çarpmak istiyor. Çok da şey yapmamak lazım. Hepimizin iyi - kötü günleri oluyor.

insanlar bencil kekeeeeem aldanma çocuksu masum yüzüne lol

Ben ilk zamanlar hep antipatik geldiğim için sorun yok :) sonradan da gıcık gelebilirim ve bu çok iyi bir şey. Böyle hemen sevecen gelen tipler tehlikeli olur.

Forum psikologlarının sürekli: şöyle karakter sevmem böyle karakter sevmem şöyle seçerim böyle seçerim tarzı açıklamaları hiç hoş değil (:

Olum siz bizi anlayın diye çuvalla para veriyoruz size, para komodinin üstünde.

Forum Psikoloğu olmak yeni bir alan mı? İlk defa şimdi böyle bir terim görüyorum da..bar psikoloğunu duymuştum da forum psikoloğunu ilk defa görüyorum..sorry.

Forum Psikoloğu olmak yeni bir alan mı? İlk defa şimdi böyle bir terim görüyorum da..bar psikoloğunu duymuştum da forum psikoloğunu ilk defa görüyorum..sorry.

Uydurdum sadece sevgili @hahahah sevdiğimiz ve ortak noktalarımızın forum üyeliği haricinde bulunmayan bir kaç arkadaşa binâyendi, evet tane ile.
Sanırım ilgi alanın veya meslek seçimin olduğu için dikkatini çekti, zaten öyle bir sormuşsun ki "aga bizim bundan neden haberimiz yok yeaa" gibi olmuş ahahagdsj

Şimdi buraya takılanlar için -ki ben dahil- çokta akıl ruh sağlığı yerinde insanlardır, diyemeyiz. İlgilileri bunu bi öneri, tavsiye olarak alabilir. Alanı psikoloji olan arkadaşları "forum psikoloğu" rankıyla piyasaya sürmenin vaktidir. Bu sayede forumun gerilimli seviyesi en âza indirgenebilir ve herkes için sağlıklı bir birliktelik olur, ne dersin (:

Misal ücretleriniz de forum içi bir komün kurularak aylık düzeyde aidat olarak toplanıp, ödenebilir. Aynı şey diğer meslek erbabı arkadaşlarımız içinde gdçerli olsun.

-Sağlık sorunlarına misal climax baksın
-Ekonomi borsa işlemleri parayı nasıl değerlendireceğinize dönük tavsiyelere Lupe baksın
-Hukuksal işlemlerinize juju baksın
-Aşk ve kumar mevzularınıza Run baksın vs vs...

Uydurdum sadece sevgili @hahahah sevdiğimiz ve ortak noktalarımızın forum üyeliği haricinde bulunmayan bir kaç arkadaşa binâyendi, evet tane ile.
Sanırım ilgi alanın veya meslek seçimin olduğu için dikkatini çekti, zaten öyle bir sormuşsun ki "aga bizim bundan neden haberimiz yok yeaa" gibi olmuş ahahagdsj

Şimdi buraya takılanlar için -ki ben dahil- çokta akıl ruh sağlığı yerinde insanlardır, diyemeyiz. İlgilileri bunu bi öneri, tavsiye olarak alabilir. Alanı psikoloji olan arkadaşları "forum psikoloğu" rankıyla piyasaya sürmenin vaktidir. Bu sayede forumun gerilimli seviyesi en âza indirgenebilir ve herkes için sağlıklı bir birliktelik olur, ne dersin (:

Misal ücretleriniz de forum içi bir komün kurularak aylık düzeyde aidat olarak toplanıp, ödenebilir. Aynı şey diğer meslek erbabı arkadaşlarımız içinde gdçerli olsun.

-Sağlık sorunlarına misal climax baksın
-Ekonomi borsa işlemleri parayı nasıl değerlendireceğinize dönük tavsiyelere Lupe baksın
-Hukuksal işlemlerinize juju baksın
-Aşk ve kumar mevzularınıza Run baksın vs vs...

Eveeet,mesleğim olduğu için;p psikologluğa soyunan birileri mi var diye şeetmistim jxhxh

Şöyle ki, psikolog üyeler de buraya seans vermek için gelmiyor o yüzden bu tür bir girişimin olması hem onlar nezdinde iyi olmaz hemde etik değil. Sağlıklı bulmuyorum yani. Ayrıca forumun gerilim seviyesi olmazsa birçok kişi için bu forum cazip olmaktan çıkar..kaos ve gerilimi seviyorlar ;p

Bir de sadece foruma giren üyeler değil hayatın içerisinde de birçok kişinin ruhsal sağlığı yerinde değil..her gün çıkan kötü haberler bunu gösteriyor.

Forumda senin dediğin gibi bir girişimin çokta mümkün olduğunu düşünmüyorum. Bir kere bu tür bir şeyi başarmanın en büyük ölçütü önyargısız yaklaşmak e bu forumda da o yok ;d

Geri