İlk başlarda samimi sevecen olup sonradan bozan insan

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Evet rast geliyoruzdur herhalde
ilk baslarda gayet samimi sicakkanli biriyken birden ortada bi sebeb yokken soğuyan hatta mesaj atmayan veya sizi gormezden gelen insanlar ne yazıkki bu tür insancıklar hep olucak.

yada mesela uzun süre 1 2 ay foruma
girmedin diyelim sonra foruma tekrar geldiğinde. canin kankan dedigin
kisiler sana yazmiyor oysa 1 2 ay oncesinde öz kardeş gibi takiliyorlardi
degilmi bu tür insanlarda var maaalesef.

Sanalı fazla ciddiye alırsanız tabii ki bu tip hayal kırıklıkları da kaçınılmaz olabilir.
Bir insanı tanıdıkça sempatiniz azalabilir ve araya mesafe koyma ihtiyacı hissedebilirsiniz, şahsen bu bana çok da yanlış gelmiyor.
Bazen de zihniniz çok yoğundur ve kimseyi görecek ya da yazacak haliniz kalmayabilir.
Sözün özü, bu tip durumları çok da kafaya takmamak gerekiyor.

kafaniza takmaniz icin acmadim konuyu boşverin gitsin diye açtım.

Onlara laf sokacağımız konu bu mu ?

Gerçek hayatta da çok var.

Amaca ulaşana kadar reklam, sonrasında yeni ufuklara açılan yelken.

İnsan değişken canlı diye yüzlerce kere yazdık, olağan bir şey bu değişim. İnsan ilişkileri her zaman sonsuzluk macerası ile başlar ama genellikle kısa ömürlü olur. Bir insanı tamamen tanımak mümkün değil, çünkü bugün söylediği ve yaptığı şeylerden pişmanlık duyup fikir ve düşünce değişikliği sık rastlanan bir durum. Çıkar ve menfaat ilişkilerinde bu durum daha sık görülür.

Sadece forumda iletişim kuruyorsanız normal bu. (: Forum dışında da iletişim kuranların samimiyeti genelde bozulmadan devam ediyor.

Beni tanımlamış adeta.: )))
Valla da billa da bir artniyetim yok. Niye yaptığımı da bilmiyorum.

Cok samimi oldugum 2-3 kisi var zaten burada. Onlardan da bir sogukluk hissedersem, gider yazarim, farketmeden kirdim mi seni diye?
Diger insanlardan da uzaklasan olursa, cok normal bu. Yazmiyorlarsa da belki yalniz kalmaya ihtiyaclari vardir diye dusunurum, cok rahatsiz etmem.

Bir şeyler paylaşacak potansiyeli görmediğim insanlara böyle davranabiliyorum; bir gün mesafeliysem diğer gün "Ay ayıp olmasın azıcık güleryüz göstereyim" diyorum sonra al sana dengesizlik.

Samu ya...
Bırak giden gitsin ne önemi var yanında gerçekten sevdiğin bir iki kişi olduktan sonra geri kalan yazmış mı yazmamış mi değersiz. Ben de bazen uzaklaşıyorum açıklama yapmadan forumdaki arkadaşların bazılarından,ya muhabbeti sarmıyor ya da alacağım bilgiyi aldıktan sonra arkadaşlığı sürdürmek saçma geldiği için... Hem açıklama yapacak kadar değer vermiyorum demek ki.

Geri