İlk başlarda samimi sevecen olup sonradan bozan insan

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
ay kime laf sallıyonuz iki koldan sdhsjk

Olm aaa bu ben demeye geldim neler demişsiniz. Yazmaktan vazgeçecektim ama bilin bakalım ne oldu geçmedimm..:D
Ay bu bazen ben olabiliyorum. Toplum içinde böyle daha haha hihi komiklikler şakalar falan. Teke tek olunca çirkinleşebiliyorum. Veya ilk tanışınca kibarlıktan bir zarafet timsaliyken sonraya enseye şaplak.... ay ora bura değildi.. Pardon..

Eğer karakterlerinizi ortaya koyacaksanız onun karakteriyle senin karakterin ortaya gelecekse, Allahımın üstüne yemin ederim ki onun karakteri senin karakterinin önünde diz çöker, tövbe ister.

O sırada juju bağırıyorduuu kimm kimm kimmmm? Kim ooo?
Gerçi siz sevmiyorsanız benim karakterim sakal ise onunki koldur. Kesersek benimki çıkar ayyy neyse böyle bir şeydi işte.:D Toparlayamadım...

Hayır ben forumda da çok efendi takılıyorum ama özelde hepinize sövüyorum. Çünkü itlik serserilik..

Bu benim ciddi anlamda.
Bazen konuştuğum insanlarla arkadaş olmak istemediğimi ve iletişimi diri tutmak istemediğimi fark ediyorum
Bazen uzun süreli arkadaşlık ilişkilerinin o insanlarla mümkün olmayacağını düşünüyorum.
Bazen nedensiz soğumak istiyorum cünkü canım öyle istiyor.
ki genelde ben insanlara biz seninle arkadaş değiliz diyen bir tipim.
Bazen karşılıklı çay içmek istemediğimi fark ediyorum ki. Oturup çay içmediğim adamla dostta düşmanda olmam.
Öyle yani.
Uzatabilirim şıkları ama ne gerek var.
Bu arada sosyal yaşamımda bu konuda daha sertim. Bazen sebepsiz bile selam vermediğim insanlar olur cunku canım öyle istiyor.

Bu benim ciddi anlamda.
Bazen konuştuğum insanlarla arkadaş olmak istemediğimi ve iletişimi diri tutmak istemediğimi fark ediyorum
Bazen uzun süreli arkadaşlık ilişkilerinin o insanlarla mümkün olmayacağını düşünüyorum.
Bazen nedensiz soğumak istiyorum cünkü canım öyle istiyor.
ki genelde ben insanlara biz seninle arkadaş değiliz diyen bir tipim.
Bazen karşılıklı çay içmek istemediğimi fark ediyorum ki. Oturup çay içmediğim adamla dostta düşmanda olmam.
Öyle yani.
Uzatabilirim şıkları ama ne gerek var.
Bu arada sosyal yaşamımda bu konuda daha sertim. Bazen sebepsiz bile selam vermediğim insanlar olur cunku canım öyle istiyor.

Kardeşim sen şey olmuşsun.
Aybaşı.

Geri