Psinoza
Bronz Üye
bir kalkışma mı var?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sürekli etiket atmak neyin nesi ? isteyen var istemeyen var. Şov yapıp böyle bir şey yazmana gerek var mı bilemedim.Ne bu şimdi gereksiz yere ?
İstemez isen bakmazsın olur biter şov yapmaya gerek varmı bilemedim.
Daha önceki konuda not düşmüştüm;Sürekli etiket atmak neyin nesi ? isteyen var istemeyen var. Şov yapıp böyle bir şey yazmana gerek var mı bilemedim.

Noldu incilerin mi döküldü ?Sürekli etiket atmak neyin nesi ? isteyen var istemeyen var. Şov yapıp böyle bir şey yazmana gerek var mı bilemedim.
Bu benim bu olayı yaşayışım ilk değil anladım ki sonuncusu da olmayacak.. Ay'ın Üyesi.Noldu incilerin mi döküldü ?
Adam bir konu açıp etiketlemiş sen boş beleş etiketledin kim şov yapıyor ortada anlıyor musun ?
Kıyamam bundan travma gibi söz etmen ne kadar hassas oldugunu gösteriyor. Ayın gereksiziBu benim bu olayı yaşayışım ilk değil anladım ki sonuncusu da olmayacak.. Ay'ın Üyesi.
Valla aslında böyleydim, bakma burada kibarım : ddBa ba ba hareketlere bak, "seni konudan uzaklaştırıyiruuum" hahhahah. Ama aferim. Böyle böyle oluyor bu işler.
Kral ya.Boş beleş muhabbete gerek yok. Sizi konudan uzaklaştırıyorum Evil. Selametle.