İktidar başarılı mı yoksa muhalefet başarısız mı?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu forumda siyasi içerikli tartışmalara girmiyorum, zira fazla sabırlı bir insan değilim arkadaşlar.

Sürekli etiket atmak neyin nesi ? isteyen var istemeyen var. Şov yapıp böyle bir şey yazmana gerek var mı bilemedim.
Daha önceki konuda not düşmüştüm;

BB985C17-DA55-45E1-98E5-03EAC0AFE7CA.jpeg

Etiketlenmek istemiyorsanız bunu bana veya başka bir yönetici arkadaşımıza özel mesaj atarak yada raporlayarak bildirebilirsiniz. Şov yapmaya gerek yok. Bir daha etiketlenmezsiniz olur biter.

Sürekli etiket atmak neyin nesi ? isteyen var istemeyen var. Şov yapıp böyle bir şey yazmana gerek var mı bilemedim.
Noldu incilerin mi döküldü ?
Adam bir konu açıp etiketlemiş sen boş beleş etiketledin kim şov yapıyor ortada anlıyor musun ?

Noldu incilerin mi döküldü ?
Adam bir konu açıp etiketlemiş sen boş beleş etiketledin kim şov yapıyor ortada anlıyor musun ?
Bu benim bu olayı yaşayışım ilk değil anladım ki sonuncusu da olmayacak.. Ay'ın Üyesi.

Bu benim bu olayı yaşayışım ilk değil anladım ki sonuncusu da olmayacak.. Ay'ın Üyesi.
Kıyamam bundan travma gibi söz etmen ne kadar hassas oldugunu gösteriyor. Ayın gereksizi

Boş beleş muhabbete gerek yok. Sizi konudan uzaklaştırıyorum Evil. Selametle.

• Beğen
Tepkiler: ne
kavga var ve beni etiketlemiyorsunuz, darıldım.

Ba ba ba hareketlere bak, "seni konudan uzaklaştırıyiruuum" hahhahah. Ama aferim. Böyle böyle oluyor bu işler.

üyeyi etiketlenmek istemediği konudan uzaklaştırmak. 10 numara hareket.

Ba ba ba hareketlere bak, "seni konudan uzaklaştırıyiruuum" hahhahah. Ama aferim. Böyle böyle oluyor bu işler.
Valla aslında böyleydim, bakma burada kibarım : dd

al takke ver külah
olan hep vatandaşa oluyor

1:05 söylenenleri siyasilere söylemek istiyorum buraya yazamıyorum

Bence iktidarda başarısız, muhalefette.
Bizim insanımız da değişmediğinden, bunlar koltuğa oturduğu zaman değişmiyor.

• Beğen
Tepkiler: ne
Maaşımı en az 20bin tl seviyesine getiren başarılıdır.

Geri