Bitti mi yani?
Kapanmıyor göz kapaklarım. Sanki seni kaldırıp atacakmış gibi kabullenemiyorum bi türlü. Kirpiklerimi çarpsam göz çukurlarıma dağılacaksın gibi. Biteceksin, gideceksin, yanaklarımdan döküleceksin gibi.Suskunluğumu bozmamak için, dudaklarıma dokunmadan öylece, öylece gidiyorsun gibi..
Uzanmıyor ellerim. Dokunduğum yerde sen olacaksın gibi. Her dokunuşta seni bulacakmışım, seni ararmışım gibi. Bittiğini bildiğimden, yani gittiğini kabullendiğimden, uzanmıyor ellerim.. Biliyorum dokunacağım kişi sen değilsin. Hissediyorum..
Duruyorum sadece. Yürümeye halim zaten yok. Yok çünkü hiç bir adımım sana ulaşmayacak gibi, sanki öyle uzaktasın ki bir daha asla seni bulamayacakmışım gibi. Adımlarım, hiç değmeyecek gibi adımlarına. Görüyorum..
Kalbim diyorum. Ruhuma fısıldıyor nefesini. Her soluduğumda yeniden giriyorsun damarlarıma sanki. Ve her seferinde yenileniyor, yeniden doğuyor, gidiyor ve geliyorsun gibi. Bu sadece saniyelik.
Seni özlediğim her an sarıyor gibi etrafımı. Dönüyorum, bakıyorum yoksun. Ellerimde değilsin, gözlerimde bile kalmamışsın. İşte o zaman anlıyorum gittiğini..