İF üyeleri yargı yorumluyor..

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ben de izlemedim bu diziyi. Su forumda acilan dizi/programlardan hic birini izlememisim ne ilginc…

@juju engin öldü de, bu engin ceylin'in kankisiydi(başrol kız) ve kardeşine aşıktı ama kardeşi bu engin'i hep kullanıp kullanıp sonra adam mısın sen lan, erkek değilsin falan dedi tartışırken de engin bunun kafaya bi şeyle geçirdi öldü kız... sonra işte engin'in hapis, hapisten kaçış, hastane ve hastaneden kaçış serüveni derken de kaçtığı arabaya ceylin binince engin'i öldürenin ceylin olduğu düşünüldü ama masum olduğu anlaşıldı falan filan... engin'de şerefsiz yekta'nın oğlu...

@juju engin öldü de, bu engin ceylin'in kankisiydi(başrol kız) ve kardeşine aşıktı ama kardeşi bu engin'i hep kullanıp kullanıp sonra adam mısın sen lan, erkek değilsin falan dedi tartışırken de engin bunun kafaya bi şeyle geçirdi öldü kız... sonra işte engin'in hapis, hapisten kaçış, hastane ve hastaneden kaçış serüveni derken de kaçtığı arabaya ceylin binince engin'i öldürenin ceylin olduğu düşünüldü ama masum olduğu anlaşıldı falan filan... engin'de şerefsiz yekta'nın oğlu...
Buradan anladığım katil benim sanırım.. kdjdj. Ve engin sen serefsizsin! Yekta sen de!!

Yeni fragmanı çıkmış bu bölüm çok heyecanlı geçecege benziyor

siz o gözüken saçı nasıl kızıl veya sarı olarak görebildiniz, doğrusu hayret ettim... bende körlük var galiba. :(
olaylar hepten karışıyor neyse biz romantik avukata odaklanalım en iyisi. işin içinden çıkamıyoz çümkü...

siz o gözüken saçı nasıl kızıl veya sarı olarak görebildiniz, doğrusu hayret ettim... bende körlük var galiba. :(
olaylar hepten karışıyor neyse biz romantik avukata odaklanalım en iyisi. işin içinden çıkamıyoz çümkü...
bence de ne sarı ne kızıl... önceki sayfada yorumluyordum ama yosun hanım kızdı, whatsapp'a bak kadın kadın dedi bana gittim...
o saçın olayla bir bağı yok gibi ya, tamamen sesi duyduktan sonra birilerinin gelip bakması falan olabilir ama korkup haber vermemiş olabilir. fragmanda da yine cüneyt abidik gubidik hallere giriyor sinir bozucu. yekta'dan okların bu kadar çekilmesi de şüpheli değil mi peki? :D

bence de ne sarı ne kızıl... önceki sayfada yorumluyordum ama yosun hanım kızdı, whatsapp'a bak kadın kadın dedi bana gittim...
o saçın olayla bir bağı yok gibi ya, tamamen sesi duyduktan sonra birilerinin gelip bakması falan olabilir ama korkup haber vermemiş olabilir. fragmanda da yine cüneyt abidik gubidik hallere giriyor sinir bozucu. yekta'dan okların bu kadar çekilmesi de şüpheli değil mi peki? :D
ah yosun... ah.
o saçın olayla bir ilgisi var mı yok mu bilemiyorum ama sarı veya kızıl olmadığı net, nasıl görmüşler dimi aa deliler.
evet her şey olabilir çünkü yarım yamalak hatırlıyor her şeyi, doğruluğu meçhul. hatların karışmış olma ihtimali yüksek o sebeple.
şüpheli olmayan ne var ki diye sormak isterim... yekta yırtıyor ama okların kime döneceği belli değil. belli olan tek şey hepsinin birer pislik olduğu bjsjjçjçjs. hepsi bi iş çevirmiş garip garip hallere bürünüyorlar, bakalım neler çıkacak...

Gördüğü son romantik savcıymış, çünkü Ceylinciğim beni görmedi.

nerdesiniz, survivor'a mı kaçtınız? bugün tv'den izlicem, sonra kalbim sıkışıyor kimmiş diye...

Senarist Laçin olduğunu düşünmemizi istiyorsa Laçin değildir.

ceylin'in gördüğü saçlar kendi saçı bence... ceylin'e o nefretle tekmeyi de anca yekta atar ama bakalım.

Savcı'nın halası çıkarsa yEr YerİnDen OyNaR

Ceylin kesin foruma üye, kaostan besleniyorum dedi...

Geri