Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Buradan anladığım katil benim sanırım.. kdjdj. Ve engin sen serefsizsin! Yekta sen de!!@juju engin öldü de, bu engin ceylin'in kankisiydi(başrol kız) ve kardeşine aşıktı ama kardeşi bu engin'i hep kullanıp kullanıp sonra adam mısın sen lan, erkek değilsin falan dedi tartışırken de engin bunun kafaya bi şeyle geçirdi öldü kız... sonra işte engin'in hapis, hapisten kaçış, hastane ve hastaneden kaçış serüveni derken de kaçtığı arabaya ceylin binince engin'i öldürenin ceylin olduğu düşünüldü ama masum olduğu anlaşıldı falan filan... engin'de şerefsiz yekta'nın oğlu...
bence de ne sarı ne kızıl... önceki sayfada yorumluyordum ama yosun hanım kızdı, whatsapp'a bak kadın kadın dedi bana gittim...siz o gözüken saçı nasıl kızıl veya sarı olarak görebildiniz, doğrusu hayret ettim... bende körlük var galiba.
olaylar hepten karışıyor neyse biz romantik avukata odaklanalım en iyisi. işin içinden çıkamıyoz çümkü...
ah yosun... ah.bence de ne sarı ne kızıl... önceki sayfada yorumluyordum ama yosun hanım kızdı, whatsapp'a bak kadın kadın dedi bana gittim...
o saçın olayla bir bağı yok gibi ya, tamamen sesi duyduktan sonra birilerinin gelip bakması falan olabilir ama korkup haber vermemiş olabilir. fragmanda da yine cüneyt abidik gubidik hallere giriyor sinir bozucu. yekta'dan okların bu kadar çekilmesi de şüpheli değil mi peki?![]()
çay suyumuzu koyduk, savcı bey oğlumuzu bekliyoruz izlemek içinYargı günüü..
Afiyet olsun kayınço..çay suyumuzu koyduk, savcı bey oğlumuzu bekliyoruz izlemek için
Adam kalmaz o zamanNeva olarak düşünmemizi de istedi..
Demek O da değil..