Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Haftaya kadar konuyu kitliyoruz..
Haftaya kaldığımiz yerden devam..
Haftaya kaldığımiz yerden devam..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kızıldı ve uzundu anne ile teyzenin saçları o kadar uzun değil eğildiğinde çenesi görünmeyecek kadarBen sarı gibi algıladım.. djdje
Senin karşında sana silahı doğrultsam korksan sonra benim arkamda kim olursa olsun gülersinengin güldüğüne göre annesi... emin bir gülüştü
yoo aklımda bir iki kişi var görsem gülmem senin vurmanı tercih ederim ksajdsSenin karşında sana silahı doğrultsam korksan sonra benim arkamda kim olursa olsun gülersinçünkü rahatlarsin
![]()
Gelip vurucam demeye korkuyorum nxnxndnd ne olur ne olmaz mxmdndnyoo aklımda bir iki kişi var görsem gülmem senin vurmanı tercih ederim ksajds
kanal d'nin sitesinde var.kimin gözü kaldı da yüklemiyolar yutuba... söyleyin
dur bakim ingiltere'ye mi kapattılar yoksa, biraz amerika'dan bağlanayım.
orada ikide bir reklam giriyor sevmiyorum...kanal d'nin sitesinde var.

Birak cuneyti nevayiiii yaaaaa gelseneeeeee wp:/eveet şimdi bölümü bitirdim geldim... öncelikle şüpheliler herkesin aklına ilk gelenler laçin-şoför / cüneyt-neva...
engin'i bir kadının vurmadığı bence kesin ve gördüğünde sevdiği kişi de erkek olduğuna göre, erkeğin giyim ve omuz genişliği değerlendirildiğinde cüneyt ile şoför arasında kaldım. o durumdayken kimi görse gülümserdi belki ama ılgaz'ın dedesine gülümseyecek hali yoktu... ben hala cüneyt konusunda ısrarcıyım kesin ters köşeler yicez ama olsun. laçin eve gittiğini söylüyor ama bence eve gitmedi. çünkü enginlerin eve varması geceyi bulmuşken laçin onlardan önce oraya nasıl vardı hastanedeydi? üstelik şoför beni bıraktı ben kendim gittim diyor, olmaz. laçin'in hiç alakası yok... o izmaritleri de attıysa eğer şoför atmıştır çünkü ne zaman içse yanında o var... ceylin bi kadın gördüğünü iddia ediyor ama bence ortada bir kadın da yok, yani tam hatırlayamıyor çünkü olay örgüsü kopuk olabilir. belki de sese birileri geldi ikisini de yerde gördü, korktu ve kaçtı. o saç ne sarı ne kızıl duruyor çünkü belki ışık yansımasıdır dersek neva olabilir... engin'de şoförün oğlu bence ve şoför de o yüzden öldürmüş olabilir bu arada...
Ekli dosyayı görüntüle 52111
bu el ve eldivenler cüneyt'in daha önce eve delil olsun diye eşya yerleştirdiği eldivenlere benziyor... bu kadar jilet giyinen de cücü ve son bölümde gördüğümüz şoför var... aman neyse yandı beynim... ceylin'in vurmasından korkup onu korumak isteyip öldürenin cüneyt olması daha makul... hadi hayırlısı. haftaya belli olsun döverim.