İF üyeleri yargı yorumluyor..

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bence engin sırf kızın üstüne suç kalsın diye kendi ölümünü tasarladı

bana da ya baba ya dede gibi geliyor. kendi ölümünü tasarlayabilme ihtimalini düşünmemiştim şahsen...

ayrıca sepetinde çok bile kalmış pantolon hahasjsjsjsj hadi bakalım inşallah güzel gelir :emoji_dancer:

ama nasıl da kararlı her hareketinden asalet akıyor. :emoji_heart_eyes:

Ya gerçi enginin de cinayet işlediğini biliyorduk ama ispatını arıyorduk, bunda da tam tersi işlemediğini bilip ispatını arıyoruz
Benim düşündüğüm kadar kurgu olmaz muhtemelen katil enginin babası

keşke başka biriyle selamlaşsaydın....

ben tv'den izlemediğim için üzgünüm... ertesi gün yorumlarım ama şunca yıllık hayatımda ilk defa bir dizi karakterlerinin shiplenmesini bu kadar doğru buluyorum... kampüsistan abiye zaten evvelden aşığız da pınar deniz'i hiç izlememiştim ben... çok güzel kız, pü maşallah.

neyse her zamanki gibi sema hanım herkesi şüpheli durumuna soktuğu için bi sürü isim dolaşıyor kafamda ama yüksek ihtimallerden biri cüneyt. yekta'nın avukat olmadığı biliyor, bütün sırları biliyor, zamanında engin ona ilk seni harcayacak da demişti. haliyle herkesin tehdit edildiği yerde cüneyt'in neyle tehdit edildiği hiç ortaya çıkmadı. muhtemelen o kendi biliyor neyle tehdit edilebileceğini, yekta'nın bütün pis işleri de buna dahil. hem tehditlerden kurtuldu, hem ceylin'i suçlu gösterip zaman kazandı, hem de sonunda yekta'ya yıkacağı bir plan yaptı gibi geliyor. hayırlısı...

ılgaz lav.
iticiler listem: engin, neva, çınar'ın pörtlek kankisi, parla.

ben ısınmaya başlamıştım ama yine bi iticileşti sanki pars...

farklı fakat mantıklı bir bakış açısıyla yaklaştınız efenim... her şey olabilir gerçekten o kadar çorba gibi ki.
ulan cüneyt.... umarım yapmamışsındır.....

ben ısınmaya başlamışdım ama yine bi iticileşti sanki pars...
pars bence diziden çıksa savcıyım dese asla oyuncu demem jhsjhs o kadar iyi role girmiş ki... tabii kızdırıyor bazen ama ben oyunculuğunu inanılmaz etkileyici buldum. öf siz böyle konuşurken de reklam çekemem diye izlemiyorum hoş olmuyüür neyse. :(

Başları nasıl izlememişim ben ya :/

farklı fakat mantıklı bir bakış açısıyla yaklaştınız efenim... her şey olabilir gerçekten o kadar çorba gibi ki.
ulan cüneyt.... umarım yapmamışsındır.....
cüno ceylin'in eski manit olduğundan bir erkek tarafından bu kadar sevilmesini kaldıramamış da olabilir... bu erkeklerden her şey beklenir.
suç yekta'ya kalırsa çünkü tilmen'in başına geçme hayali gerçeğe yaklaşacak, e yekta'yı da avukat olmamasıyla çok rahat tehdit edebilir içeri soksa... haliyle yekta tutuklansa bile kaçması için yardım edebilir de yine çorba olur melistoş sjhsjs. bu dizi böyle ama. bi de ceylin sürekli çam kokusu çam kokusu diyor, ağır bi parfüm de olabilir bu. pars zamanında neva'ya bu nasıl parfüm çok ağır mı ne demişti. katil parla çıksa da keşke ergenler temizlense :D

Geri