İF üyeleri yargı yorumluyor..

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
pars bence diziden çıksa savcıyım dese asla oyuncu demem jhsjhs o kadar iyi role girmiş ki... tabii kızdırıyor bazen ama ben oyunculuğunu inanılmaz etkileyici buldum. öf siz böyle konuşurken de reklam çekemem diye izlemiyorum hoş olmuyüür neyse. :(
oyunculuğu zaten muhteşem ya. aslında ben ılgaz'a ters gittiği noktalarda kızıyorum sadece elimde değil. :( ama o da işini yapıyor neticede... neyse yine bi yumuşadım bak hahalasjbj böyle de dengesizim.
en iyisi gel yarın birlikte izleyip birlikte yorumlayalım....

Dur ben bunu sıfırdan da izliyim

neresinden başladın ki izlemeye....

oyunculuğu zaten muhteşem ya. aslında ben ılgaz'a ters gittiği noktalarda kızıyorum sadece elimde değil. :( ama o da işini yapıyor neticede... neyse yine bi yumuşadım bak hahalasjbj böyle de dengesizim.
en iyisi gel yarın birlikte izleyip birlikte yorumlayalım....
ılgaz'a da insan ters gitmeye kıyamaz... ben kıyamazdım...
bitince yutuba hemen atıyorlar, biraz izliyorum gece dayanabildiğim kadar arkası yarın. yorumlayalım şekercim <3

ÖNEMLİ BİLGİ ÖNEMLİ BİLGİ ÖNEMLİ BİLGİ ÖNEMLİ BİLGİ ÖNEMLİ BİLGİ
yutubdan bölümleri yok diye üzülenler vpn ile bağlanınca tüm bölümler çıkıyor... ben de yok diye yarım yamalak sayfalardan izliyordum sonra aydınlanma yaşadım.
tabii siz bunu biliyor da olabilirsiniz ama bilmeyenler için yardım olsun. :D

cüno ceylin'in eski manit olduğundan bir erkek tarafından bu kadar sevilmesini kaldıramamış da olabilir... bu erkeklerden her şey beklenir.
suç yekta'ya kalırsa çünkü tilmen'in başına geçme hayali gerçeğe yaklaşacak, e yekta'yı da avukat olmamasıyla çok rahat tehdit edebilir içeri soksa... haliyle yekta tutuklansa bile kaçması için yardım edebilir de yine çorba olur melistoş sjhsjs. bu dizi böyle ama. bi de ceylin sürekli çam kokusu çam kokusu diyor, ağır bi parfüm de olabilir bu. pars zamanında neva'ya bu nasıl parfüm çok ağır mı ne demişti. katil parla çıksa da keşke ergenler temizlense :D
ama bunlar gayet mantıklı şeyler. cüneyt çıkarsa artık şaşırmayacağız... benim aklıma da yattı şu an. bir de bu gözle izleyeceğim :emoji_nerd:
cüneyt ile neva iş birliği içinde mi.... allahım allahım.
ya hühahöljjj parla'yı bırak kendi haline, o kendi sonunu kendi yazacak belli...

ama bunlar gayet mantıklı şeyler. cüneyt çıkarsa artık şaşırmayacağız... benim aklıma da yattı şu an. bir de bu gözle izleyeceğim :emoji_nerd:
cüneyt ile neva iş birliği içinde mi.... allahım allahım.
ya hühahöljjj parla'yı bırak kendi haline, o kendi sonunu kendi yazacak belli...
bence iş birliği var çünkü neva'yı tehdit ettiği şey direkt mesleğini yakar. cüneyt ve neva çok bir arada takıldı, bunu bu kadar gözümüze sokmaları tabii hedef şaşırtmak için de olabilir ama bence en net şüpheli bu ikisi ama bunların amacı da yekta'ya atmak suçu. :D kendilerini yakmak için işlemezler ama madem dizinin adı yargı sonunda kim suçluysa yargılanmalı oraya sonra geliriz :D

Bu hanım bu dizide oynuyor sanırım. Seviyeli tartışmalarımızda illa kapanışı kendisiyle yaparız.

savcı bey oğlum.... aöjdgasdabs

Geri