adam haklı, PARİBU pişmanlıktır.ahahaha doğru valla, tl olarak düşünmemiştim ben. yalnız sana verebileceğin en iyi tavsiye bir an önce paribudan kurtulman olur dfgdf
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adam haklı, PARİBU pişmanlıktır.ahahaha doğru valla, tl olarak düşünmemiştim ben. yalnız sana verebileceğin en iyi tavsiye bir an önce paribudan kurtulman olur dfgdf
Çok biliyorsun sen !!adam haklı, PARİBU pişmanlıktır.
ama iyi yanları da var. mesela kullanıcılara kupa gönderiyor falan...Çok biliyorsun sen !!
bitcoin için belirlediğimiz senaryo gerçekleşti. bu bölgede çok güçlü bir satış baskısı var ve fiyatı aşağı itmesi bekleniyor. yine de son günlerde bitcoinin dirençleri kırmakta çok da zorlanmadığını göz önüne alırsak, tedbirli işlem açmakta fayda var. şahsi fikrim grafikteki bölgelere kadar düştükten sonra daha sağlıklı bir şekilde yükselmeye devam etmesi.bitcoin için şu an en muhtemel senaryo bu gibi görünüyor. butterfly d noktasına kadar yükselip ardından biraz aşağı salması, sonrasında bu bölgeleri kendisine destek edinip yatay seyretmesi altcoinler için çok güzel trade fırsatları verir. izleyelim.
![]()
Garanti bankası kripto veriyor mu bsktim bsktim yokbitcoindeki beklenen düşüşle birlikte üstteki grafik saat gibi çalıştı ve tp1 aldı. short işleme girmemiştim fakat spotta elimde tuttuğum thetaları $9.27 seviyesinden satıp $8.32'den aynı adette tekrar satın aldım. bereketli olsun.
![]()
pamuk abim, daha telefonun taksiti bitmedi…. girme bu toplara….Garanti bankası kripto veriyor mu bsktim bsktim yok
İstesem biter az çok köşeye koydum .telefoncu beklesinpamuk abim, daha telefonun taksiti bitmedi…. girme bu toplara….
kjzjsjjshah sana helal olsun beİstesem biter az çok köşeye koydum .telefoncu beklesin
yosun avax ne yapar bilemiyorum ama şöyle kabataslak bi baktım, alt zaman diliminde bi obo oluşmuş ve tertemiz çalışmış. üstteki yeşil bölgeyi önemsiyorum, burası kırılırsa avax için işler çirkinleşebilir dfgdfg direkt aşağı yeşile iner.Enc ben suan avaxtayım 500 zirve yapmıştı simdi 400lerde geziyor 495 limit koydumbaska onerebilecegin alınabilir
![]()
bankalar üzerinden direkt alamıyorsun pamuk abi, aracı borsa kullanman gerekiyorGaranti bankası kripto veriyor mu bsktim bsktim yok
Bu kumar değilki Türk ne alaka ;/
Ne bu peki? ;/Bu kumar değilki Türk ne alaka ;/