IF-Bitcoinciler Derneği

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
bitcoin için şu an en muhtemel senaryo bu gibi görünüyor. butterfly d noktasına kadar yükselip ardından biraz aşağı salması, sonrasında bu bölgeleri kendisine destek edinip yatay seyretmesi altcoinler için çok güzel trade fırsatları verir. izleyelim.

A573pKSy
bitcoin için belirlediğimiz senaryo gerçekleşti. bu bölgede çok güçlü bir satış baskısı var ve fiyatı aşağı itmesi bekleniyor. yine de son günlerde bitcoinin dirençleri kırmakta çok da zorlanmadığını göz önüne alırsak, tedbirli işlem açmakta fayda var. şahsi fikrim grafikteki bölgelere kadar düştükten sonra daha sağlıklı bir şekilde yükselmeye devam etmesi.

bir önceki theta grafiğini de şöyle güncelliyorum. $9 civarlarında oluşabilecek crab ihtimalinden söz etmiştik. fiyat o bölgelere geldi. şayet bitcoindeki olası senaryo işler ve düzeltmeye giderse bu grafik tıkır tıkır çalışır. en azından rahatlıkla tp1 alır.

eLPvvPi6

bitcoindeki beklenen düşüşle birlikte üstteki grafik saat gibi çalıştı ve tp1 aldı. short işleme girmemiştim fakat spotta elimde tuttuğum thetaları $9.27 seviyesinden satıp $8.45 seviyesinden aynı adette tekrar satın aldım. bereketli olsun.

y0l2i42u

Son düzenleme:
Enc ben suan avaxtayım 500 zirve yapmıştı simdi 400lerde geziyor 495 limit koydum:D baska onerebilecegin alınabilir:)
yosun avax ne yapar bilemiyorum ama şöyle kabataslak bi baktım, alt zaman diliminde bi obo oluşmuş ve tertemiz çalışmış. üstteki yeşil bölgeyi önemsiyorum, burası kırılırsa avax için işler çirkinleşebilir dfgdfg direkt aşağı yeşile iner.

axF25nWB

Son düzenleme:
Sevgili İsmail89 kusura bakmasın ama bundan sonra ekonomi tavsiyelerini Manisa aka Aşı Bükücü Pomak'tan alacağım...

Düşükten yine eth topladım ama ne kadar yükselir bilemedim @Enchanting değerli görüşlerine başvuruyorum.

Geri