Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Bu bi kar etsin seni boğarım..niye yaa, ne güzel zarar ediyoruz![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu bi kar etsin seni boğarım..niye yaa, ne güzel zarar ediyoruz![]()
sabah 6 dolar olur ajkdgaslkBu bi kar etsin seni boğarım..
Ağlarımmmm..sabah 6 dolar olur ajkdgaslk
coini bizimle paylaşırsan beraber bekleyebiliriz...Beklemedeyim….
Ben eth ciyim Arifcoini bizimle paylaşırsan beraber bekleyebiliriz...
HMMMM, PEKİ.Ben eth ciyim Arif
Bir yardım istesem ?theta'yı bu şekilde takip ediyorum. bat d noktası geldi fakat trend tersine işlem açıp açmamak konusunda kararsızım. tp2 seviyesinin kanalın orta bandına denk gelmesi işlem için aşırı cezbedici fakat stop noktasının üstünde $9 civarlarında bir başka formasyonun oluşma ihtimali var. sanırım işleme girmeden izleyeceğim. burada dursun, sonucu güncellerim.
![]()
yardımcı olabileceğim bir şeyse neden olmasınBir yardım istesem ?
Ya ben grafik okumaktan çok anlamıyorum dün eth 31900 düşünce aldım az miktar biraz daha düşer diye düşündüm ama şuan kontrol ettigimde yükselerek devam ediyor düşme durumu var mı yoksa 32000 civarlarında iken alayım mı?yardımcı olabileceğim bir şeyse neden olmasın
söylediğin fiyatlarda sanırım bir yanlışlık oldu klara. dün eth'da böyle bir düşüş olmamış. şu an bulunduğu bölgeyi desteğe dönüştürmek istiyor. şayet bunu yapabilirse doğal olarak bu desteğin fiyatı yukarı itmesini bekleriz. benim açık bir pozisyonum yok fakat günlükte grafikte beklentim şöyle:Ya ben grafik okumaktan çok anlamıyorum dün eth 31900 düşünce aldım az miktar biraz daha düşer diye düşündüm ama şuan kontrol ettigimde yükselerek devam ediyor düşme durumu var mı yoksa 32000 civarlarında iken alayım mı?
Tşk ederim yinede ama sabah indi bu seviyeye alış emri koymuştum az miktar almış şuan onu takipteyim ben keşke biraz daha fazla alsaymışım diyorumsöylediğin fiyatlarda sanırım bir yanlışlık oldu klara. dün eth'da böyle bir düşüş olmamış. şu an bulunduğu bölgeyi desteğe dönüştürmek istiyor. şayet bunu yapabilirse doğal olarak bu desteğin fiyatı yukarı itmesini bekleriz. benim açık bir pozisyonum yok fakat günlükte grafikte beklentim şöyle:
![]()
tek sıkıntı çanağı oluştururken kesik çizgi altında oluşan fiyat hareketleri. yine de işleme girecek olsam, yeni bir ath yapmasını ve aynı bölgeye yapacağı retesti beklerdim.
daha küçük zaman diliminde bakınca da; dört dörtlük olmayan bir alçalan takoz mevcut. çalışırsa fiyatın gidebileceği ilk nokta 1 seviyesi. yani kırmızı bölgede oluşan güçlü direnç. satış yemesi beklenen ilk muhtemel bölge de burası. bu grafiğe göre fiyatın yükselmesi beklenen bir şey fakat halen riski bölgede olduğu için şahsen buralarda işlem açmam.
![]()
son olarak fiyat çıkar mı iner mi bu konuda bir tavsiye vermem mümkün değil. ben hiçbir coinin yatırımcısı değilim. o yüzden fiyattan bağımsız formasyon görürsem işleme giriyorum, stop oluyorum ya da hedef alıyorum.

ahahaha doğru valla, tl olarak düşünmemiştim ben. yalnız sana verebileceğim en iyi tavsiye bir an önce paribudan kurtulman olur dfgdfTşk ederim yinede ama sabah indi bu seviyeye alış emri koymuştum az miktar almış şuan onu takipteyim ben keşke biraz daha fazla alsaymışım diyorum
Ekli dosyayı görüntüle 42837
Binance alışamadım ya denedim deahahaha doğru valla, tl olarak düşünmemiştim ben. yalnız sana verebileceğin en iyi tavsiye bir an önce paribudan kurtulman olur dfgdf