İnanna
Altın Üye
Bende öyle sayın Çne demek coin işine girdim... benden habersiz![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende öyle sayın Çne demek coin işine girdim... benden habersiz![]()
acilen konuyu özele taşımalıyız.Bende öyle sayın Çbir haftadır güzel kazanımlar derdindeyim ki oluyorda :₺
Benden taktik alacaksın değil mi? Yemezler komisyon ücreti alırım kar oranının %30 u benim ?acilen konuyu özele taşımalıyız.
%40'ını bile veririm sana..Benden taktik alacaksın değil mi? Yemezler komisyon ücreti alırım kar oranının %30 u benim ?
işlem stop.bitcoin günlükte trendi yukarı kırdı kıralı market bullish formasyon dolu.
reef 2h grafiğinde güzel bir simetrik üçgen oluşmuş, kırılım gelmiş ve şu an retest yapıyor gibi görünüyor. son mum üçgen üzerinde kapanış yaparsa işleme girilebilir. stop seviyesi aşağıdaki bölgesel destekten kaynaklı 0.02107 altında mum kapanışı. sonucu güncellerim.
![]()
Bilançoları takip edeceksin.Bitcoinden anlamam borsada nereye para yatiralim uzun ve kısa vadede
Sen kazanma:=)hepiniz mi kazanıyorsunuz.
Fon'lar her zaman kazandırır. Altın gibi.İsmail89 Bey, sizin ekonomi bilginizi her zaman takdir etmişimdir. Fonlara karşı bakışınız müspet mi yoksa menfi midir?
bekletiyoruz yani..Yo yoo kazancımı atıp yine nazar değdirmicem