IF-Bitcoinciler Derneği

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
bitcoin günlükte trendi yukarı kırdı kıralı market bullish formasyon dolu.
reef 2h grafiğinde güzel bir simetrik üçgen oluşmuş, kırılım gelmiş ve şu an retest yapıyor gibi görünüyor. son mum üçgen üzerinde kapanış yaparsa işleme girilebilir. stop seviyesi aşağıdaki bölgesel destekten kaynaklı 0.02107 altında mum kapanışı. sonucu güncellerim.

g62QR4tR
işlem stop.
her ne kadar tüm grafiklerin dinamikleri ayrı olsa da, alt market bitcoinden henüz ayrışamadığı için benzer fiyat hareketleri sergiliyorlar. bitcoin 1h grafiğinde, eğitim grubunda öğrencilerden biri yazdıktan sonra fark ettiğim bir bat formasyonu oluşmuş. çalışıyor gibi de görünüyor. aynı zamanda fiyat hareketi aşağı devam ederken bir de ab=cd formasyonu oluşturmuş. grafiği aşağıya ekliyorum.

siyah çizgiler ab=cd için tp1 ve tp2 seviyeleri. tp1 almış zaten. aynı şekilde kırmızılar da bat için tp1 ve tp2 seviyelerini işaret ediyor. elinde bitcoin ya da altcoin tutanlar bu seviyeleri takip edebilirler.

D4PzZMNB

İsmail89 Bey, sizin ekonomi bilginizi her zaman takdir etmişimdir. Fonlara karşı bakışınız müspet mi yoksa menfi midir?

2 yıl belki de fazlası vardir, geçimimibu işten sağliyorum :) neyse cok ifşa etmeyelim kendimizi :) suan elimde olan ve beklentim olanları tutuyorum. pols, polc, woo, conv, rfuel, dot, tidal, dafi, spdr. falan fişman işte. bazılarını hedefime gelene kadar cüzi bir stop ile uzun süre tutacağim. herhangi bir öneri veya tavsiye olarak algılanmasın lütfen.

bu ara defiler sakin
nft ve play to earnlar primleniyor

Geri