IF-Bitcoinciler Derneği

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
bu arada bitcoini uzun vadede bu grafik üzerinden takip ediyorum.

GO7VqwYq

yanlış hatırlamıyorsam pazartesi fb'nin taraftar coini çıkacak 9 ay kilitli kalma şartıyla 15 TL gibi bir rakamdan arz edecekler ya da 13 ağustosta 30 TL ile al sat yapabileceğiniz farklı bir tür olarak arz edecekler , alın kenara atın ve unutun *4 ihtimali çok fazla diğer taraftar coinleri göz önüne alındığında.

kliseyi de yapistirayim her şeye rağmen, YTD jsjjsk

fener token alınmaz. fener yüz güldürmüyor ki tokeni güldürsün.

Forumun en eğlenceli konusu.
Benden 4.5 yıldız.

climax hocamın bu çıkışından sonra ben ikna oldym.
zaten yola ikna olmuslarla çıkılır, hemen hisse alıyorum

hocam tavsiye hisse alabilir miyiz ?

gs token al.ts token al serdar 90 TL

ki FB tokenin aşağı bir değerde olacağını düşünmüyoruz uzun vadede
bir ara bakıyordum. son birkaç ayda en çok kazandıran tokenmiş. biz eski kafa altın, hisse senedi devam.

uzun vade için eregl alıp atmalı kenara.

hocam tavsiye hisse alabilir miyiz ?
Canım kardeşim benim. Ben sana Fenerbahçenin biseyini alacaksan kağıdını al dedim. Yoksa genel manada kağıt al sat demedim. Kaldı ki çubuklu formasini bile alsan jetonindan daha fazla prim yapar.

Yok blockchainmis. Yok gomüsyon, aracı yohmuş. Yok merkeziyetsizmiş. Yok geleceğin şeysimiş. Fiat para bitecekmiş. Ameriga çökecek gapitalizm göçecekmiş. Manyak manyak hareketler. (bu temel analizci danalara). Bir de gece gündüz çizgi çekenler var (teknik danalar)

Screenshot_20210806-205904_BtcTurk  PRO.jpg

Şimdi bunu nereye ne çizerek tahmin edecektin? Fibonaciyle döverim sizi.

İlla gumar oynayacaksan rulet oyna. At yarışı oyna.

Sakin saatlikte bakıca anlaşılmaz deme. İstersen 5 saatte istersen altı aylikta bak. Hiç bir tekniğe uymaz. İsterseniz Forex danalarina sorun. Onların yarısı çizgi çekmekten kör oldu.

şayet bitcoin bozmazsa xem 4h grafiğinde şöyle bir çanak oluşumu mevcut. 0.1862 üzerinde mum kapanışıyla birlikte işleme girilirse aşağı yukarı %15-16 gibi bir kar söz konusu. stop noktası 0.1717 altında mum kapanışı. sonucu güncellerim.

vSuDfzFq

başlıktaki herkes profesyonel trader sade, o yüzden yazmaya gerek görmedim dfgdf

hesabın şifresini de ver istersen, ben senin yerine işlem açarım

Geri