IF-Bitcoinciler Derneği

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Kayınçom aradı, “Abi korkulacak bir şey yok balinalar keriz silkiyor. Satma sakın coinleri. Ha bu arada acil nakite ihtiyacım var 10 bin çıkar mı senden?” dedi. Dedim tüneldeyim çekmiyor, anlamadım, tamam ben seni sonra ararım deyip kapadım. İnşallah bir daha aramaz...

Kayınçomu akşam Show Haber’de “Bitcoin bir can daha aldı.” temalı haberlerde görmem inş...

alttan aldik diye sevinemeden daha da dusuyor. almak isteyen varsa simdi tam zamani ytd. ayrica tron candir ytd. sbsjsbdj

hadi koş yükselmedennn auhaduhfasufhdsaufhsafuhsafuhsdaf

1618749313770.png

şu kırmızı ile çizdiğim yere attığı iğne pek hayra alamet olmasa da 14- 15 mart yükselişinin düzeltmesini yaptı diyebiliriz. aylık düzeltme de diyebilirim.. bu noktalar kritik 50 bin altına kırarsa da ilk 48.000-48.400 bandına iner orada tutunamazsa 43 bin bandına doğru düşüşe geçer.. sonrası da düşüş trendine yanı ayı sezonuna başlamış olur diyebiliriz. ben hala yükselişin devam edeceğini düşünüyorum.. hafta sonuna kadar yine 60.000 üstüne çıkar.. bir aksilik olmadığı müddetçe de ay sonuna 72.000 seviyelerine yürür diyorum. bekleyip göreceğim ve hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir diyerek analizimi bırakıyorum. Untitlesd-1.png

analiz manaliz hikaye geliyor bana. bir tweetle uçuyor da düşüyor da.

Ekli dosyayı görüntüle 32228

şu kırmızı ile çizdiğim yere attığı iğne pek hayra alamet olmasa da 14- 15 mart yükselişinin düzeltmesini yaptı diyebiliriz. aylık düzeltme de diyebilirim.. bu noktalar kritik 50 bin altına kırarsa da ilk 48.000-48.400 bandına iner orada tutunamazsa 43 bin bandına doğru düşüşe geçer.. sonrası da düşüş trendine yanı ayı sezonuna başlamış olur diyebiliriz. ben hala yükselişin devam edeceğini düşünüyorum.. hafta sonuna kadar yine 60.000 üstüne çıkar.. bir aksilik olmadığı müddetçe de ay sonuna 72.000 seviyelerine yürür diyorum. bekleyip göreceğim ve hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir diyerek analizimi bırakıyorum. Ekli dosyayı görüntüle 32229
sen nereye yatirim yaptin boncuk

Regl dönemine girdi coinler.
KDV alınmaya başladı artık.btcturk paribu helenix vs vs uzaklaşın onlardan.

Şemsiye formasyonu oluşmuş. Çocukları pistten alalım.

Gedikli Ahmet Paşa gibi geziyorum artık.

10 milyara yakınmış
of paraya bak

Geri