Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nereden giriliyor ??Hala buradan girilir mi diye soruluyor.
doge manipule coin. bir tweetle yükseliyor, bunun gibi coinlere stabilken girilir.Nereden giriliyor ??
Ben coin olayını chilizle bıraktım. Borsada iki hissem var birazda altın alıyorum şimdilikdoge manipule coin. bir tweetle yükseliyor, bunun gibi coinlere stabilken girilir.
var mı hesapta üç beş bir şey söyleyelim hemen coin![]()
hayddaaaaa hani yastık altındaki altınlarımızı ekonomiye kazandırıyorduk?Ben coin olayını chilizle bıraktım. Borsada iki hissem var birazda altın alıyorum şimdilik
Olmayan ekonomiye mi? ;& hükümetin dediği gibi ben o kayıp 128 milyon dolarla döviz altın aldım evimdehayddaaaaa hani yastık altındaki altınlarımızı ekonomiye kazandırıyorduk?
kusura bakma yazamadım, cimer'e mail atıyordumOlmayan ekonomiye mi? ;& hükümetin dediği gibi ben o kayıp 128 milyon dolarla döviz altın aldım evimde![]()
Şimdi nakitleri coine çevirme zamanıSepet yapmıştım.%12 kar gördüklerinde alt coinleri oto sat emri vermiştim.Alt coinlerin çoğu satılmış.
Allah bereket versin.Al sat candır![]()