IF-Bitcoinciler Derneği

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
ceo su sec davasını kaybederlerse coini kendi kaderine bırakıp yeni bir proje ile devam ederiz gibilerinden bir açıklaması vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
adet çok fazla ve çok kısa sürede inanılmaz şişti
buyuk ihtimalle ellerindeki coini piyasaya şurup tabiri caizse gider ayak vurgun yaparlar.
suanki yükselişin nedeni davadan dolayı çıkan haberler ve bilirsin piyasada böyle haberler yayıldıkça ve azda filanca coin ucuyirmus denince o coin çok rağbet görüyor.

geçen 7 liradayken @Hilale al demiştim yani bir bak demiştim sabahına 10 lira oldu coin.

bununla ilgili sana küçük bir bilgi vereyim.
bu coini çıkaran ripple şirketi bu coinden piyasaya 1 milyar adet arz etmişler ve yine aynı şirket bu 1 milyar arzın yüzde altmışina sahip ve bu çok tehlikeli bir şey.
eğer çok yüksek bir meblağ yatirdiysan bu coinde uzun süre kalmani tavsiye etmem.
Vurgununu yap kaç.
küçük bir bilgi sadece uymak sana kalmış
yüksek meblağ yatırmadım. bir maaşı bastık. az çok bir getirisi oldu. şu davayı bekliyorum bakalım. kısa vadede 3-5 dolar uzun vadede 10 dolar olabilecek mi. bir bakıma kumar oynadık. kazanırsak güzel olur, kaybedersek o kadar üzülmeyiz.

üstad eğer risk almayı severim diyorsan ada da güzel ralli var kısa kısa long işlemler açıp kaldıraçı da düşük tutup ufak ufak vur kaçlar yapabilirsin.
hocam öncelikle kripto para olayına güvenmiyorum ben. forumda da daha önceden yazdım zaten. yürümez bu olay. herkes girince kenarda kalamadım. gireyim oyalanayım dedim. 1-1.5 haftadır ilgileniyorum. öncesi yok. fazla da anlamam açıkçası. ripple'a güveniyorum sadece. şu davadan sonrada uçacağını tahmin ediyorum bakalım. şu an bununla devam edeceğim. teşekkür ettim yine de.

Btt düşeni kırmış bir miktar aldım ben buradan biraz yükseliş gelebilir

Grafik bana ait değildir.

Ekli dosyalar

• 20210413_232329.jpg
    20210413_232329.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 3
4h da mor çizgi üzerinde kapanış gelirse yükseliş devam edebilir.

Sepet yapmıştım.%12 kar gördüklerinde alt coinleri oto sat emri vermiştim.Alt coinlerin çoğu satılmış.
Allah bereket versin.Al sat candır :)

Bittorent imde satıldı.Nakit bekleme modu

Bizimkiler BTT almış. Ağlayan ağlayana..:D

Win de güzel bir formasyon var orta vadede 2x 3x yapabilir 0.0014 - 0.0015 bandına düşerse alım fırsatıdır değerlendirilebilir.
yüklü girdik beklemedeyiz.

bu yıl faiz arttırımı zor diyorlar
seneye olabilir diyorlar

Geri