IF-Bitcoinciler Derneği

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
10.25'den aldım 10.52 şu an. uçuşa geçti.

Borsa sabırsız insanların sabırlı insanlara para kazandırdığı bir platformdur.

Sabır sabır sabır bu işin altın kuralı sabır

Uçuyor kaçıyor dediğiniz koinler max 10cent deşerlenmiş

Borsa sabırsız insanların sabırlı insanlara para kazandırdığı bir platformdur.

Sabır sabır sabır bu işin altın kuralı sabır

Uçuyor kaçıyor dediğiniz koinler max 10cent deşerlenmiş
Abi nasıl hesap yapıyorsun sen :) 10 sentlik bişey 10 sent artarsa bu %100 demek. Böyle bakmak lazım.

E onu gördükten sonra alırsak zaten elde patlar :) coin işinde teknik işlemiyor. Tamamen kumar. Siyah onsekize basmak gibi. Niye bastın? İçimden geldi.
4h da 3 mum yeşil kapamış koin kumar işi marjin trade yap daha az riskli :d

Ama bazen insanı yanıltmıyor da değil.

E onu gördükten sonra alırsak zaten elde patlar :) coin işinde teknik işlemiyor. Tamamen kumar. Siyah onsekize basmak gibi. Niye bastın? İçimden geldi.
ya cidden doğru. aylardır analizcileri takip edip en iyisini bulmaya çalışıyorum daha bi halt kazanamadım. ev arkadaşımın kardeşi bittorent'e 100 tl attım 15 günde 800 lira oldu diyor geçen gün. çıldırıcam dkjfkjd

ya cidden doğru. aylardır analizcileri takip edip en iyisini bulmaya çalışıyorum daha bi halt kazanamadım. ev arkadaşımın kardeşi bittorent'e 100 tl attım 15 günde 800 lira oldu diyor geçen gün. çıldırıcam dkjfkjd
kac para yatirdin malumat ?

Analistlerden ziyade coinleri araştır güzel projeleri olan güncellemeleri olan koinler den birine yatırım yap X2 x3 yapar paran

Koinlerin aldığı güncelleme yaptıkları anlaşmalara göre değerleri artıyor gelen haberler ve gelebilecek haberlere göre fiyatları artabilir yada chz gibi yatırımcının umudunu kaybedip satış baskısıyla düşüşü olabilir ama uzun vadede her zaman kazanırsın ama x1 olur ama x10 olur orası şans biraz

Zekat olarak bitcoin kabul edilir. Az çok demeyin bu kardeşinize.

Geri