Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
iost 0,53 den aldım tekrar o seviyele gelirse değerlendirebilirsindusmesini beklediginiz coin varsa hemen bi miktar alayim. bu konuda uzmanim.
Btt mi..dusmesini beklediginiz coin varsa hemen bi miktar alayim. bu konuda uzmanim.
sizin icin dedim. aldiklarim bir bir dusuyoriost 0,53 den aldım tekrar o seviyele gelirse değerlendirebilirsin
btt trx holoBtt mi..
heesizin icin dedim. aldiklarim bir bir dusuyor
tamam hemen holodaki 5tlimi cekip onlara bolusturuyorumhee
ımm o zaman ne al biliyor musun
ada ve arpa alabilirsen süper olur
Bunu yazdığımda bnb 470$ di. Şimdi 608$. İki gün bile olmadı.Mandala borsasında mdx var. Unutabileceginiz bir miktar atın bekleyin.
Ayrıca elinde bnb bulunduran kazançlı çıkar.
Ytd.
ben bu coin'e güvenemiyorum ya bir miktar attım 20cent yükselince direkt çıktım
bununla ilgili sana küçük bir bilgi vereyim.
ceo su sec davasını kaybederlerse coini kendi kaderine bırakıp yeni bir proje ile devam ederiz gibilerinden bir açıklaması vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.bununla ilgili sana küçük bir bilgi vereyim.
bu coini çıkaran ripple şirketi bu coinden piyasaya 1 milyar adet arz etmişler ve yine aynı şirket bu 1 milyar arzın yüzde altmışina sahip ve bu çok tehlikeli bir şey.
eğer çok yüksek bir meblağ yatirdiysan bu coinde uzun süre kalmani tavsiye etmem.
Vurgununu yap kaç.
küçük bir bilgi sadece uymak sana kalmış