coin vereyim...Az borc ver..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
coin vereyim...Az borc ver..
Ver..coin vereyim...
Hdjshdjs sade sen bunlara ne bakıyorsun ya bilerek yapıyorlar yalançilar kanıt gösterdiler mi hiç kar ettiklerine dair? Ss atsınlar inanak...Aman uzak dur ben hiç kar edemedim daha yatırdığım paranın altındayım ama bunlar ne hikmetse hep uçuyor akıyor maşallah maşallah diyorlar ben mi yanlış yapıyorum anlamadim..
ne yapsam suçO zaman afiyet olsun ne diyek bunlar da ne meraklı hemen kar oranlarını atmaya @Sade ya... Gösteriş hep peh.....
dot inadına hodlPolkadot long
Btc hodl
Cordano short
sade şu boğa piyasasında zarardayım diyen ender insanlardansın vallaAman uzak dur ben hiç kar edemedim daha yatırdığım paranın altındayım ama bunlar ne hikmetse hep uçuyor akıyor maşallah maşallah diyorlar ben mi yanlış yapıyorum anlamadim..
hiç hayatında çalışmadın dimifaiz yetio bana dolarida komple bozdurdum gramlarida keyfim fenna
Mart ayının ortasında 3 Tl bandındaydı şuan 8 gibi bir şy olmalı.xrp %32 yapmış.