IF-Bitcoinciler Derneği

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Ohhhj... Sexe doyduk çok şükür. Her saniye para kaybediyorum.

Oh oh geliyor mu yoksa 51k
Short işlem açmamalıyım
Short işlem açmamalıyım
Short işlem açmalımıyım....

heisenberg anlıyor gibi bu işlerden. sana sensei diyeceğim.
sensei heisenberg, ben anlamıyorum bu işlerden. kenara atıp unutmalık, uzun vadeli coin söyle de yürüyelim.

heisenberg anlıyor gibi bu işlerden. sana sensei diyeceğim.
sensei heisenberg, ben anlamıyorum bu işlerden. kenara atıp unutmalık, uzun vadeli coin söyle de yürüyelim.

Hocam estağfurullah ben coin söylerim girersin zarar edersin bu sorumluluk bana aşır gelir

Yatırım tavsiyesi olarak düşünme ama bir iki coin hakkında fikirlerimi yazıyım

Bnb uzun vadede bence eth ye en büyük rakip arkasında binance ve changpeng var pahalı olması küçük yatırımcıyı çok çekemiyor eth nin 2.0 güncellemesinin gelmemesi Bnb yi bence cazip kılıyor ama ben şahsen uzun vadede Bnb yi tercih etmem

Polkadot Aralık ayından beri elimde tutuyor ve takip ediyorum sağlam ve emin adımlarla yürüyor istikrarlı ve güvenli bir liman

Ada da alınabilir 3 5 aylık vadede güzel kar bırakabilir çok uzun süredir 1.20 seviyelerinde ve btc nin anlık düşüşleri olmasa hacimi de güzel hatta bugün pope bile ada için 20$ lar gibi ütopik bir rakam öngörüsü olsa da 3 5 aylık vadede 2 dolar üzerini test eder bu coin

Ripple kısa vadede güzel dalgalanmalar yapıyor al sat ile ufak ufak karlar toplanır ama mahkeme sürecini yakından takip etmek lazım mahkemeden çıkıcak kötü bir sonuç ciddi zarara sokar

Btt hot gibi coinlere ben şahsen girmem çok kısa sürede inanılmaz ralli gerçekleştirdiler şuan ki değerleri bence tamamen suni

Hocam estağfurullah ben coin söylerim girersin zarar edersin bu sorumluluk bana aşır gelir

Yatırım tavsiyesi olarak düşünme ama bir iki coin hakkında fikirlerimi yazıyım

Bnb uzun vadede bence eth ye en büyük rakip arkasında binance ve changpeng var pahalı olması küçük yatırımcıyı çok çekemiyor eth nin 2.0 güncellemesinin gelmemesi Bnb yi bence cazip kılıyor ama ben şahsen uzun vadede Bnb yi tercih etmem

Polkadot Aralık ayından beri elimde tutuyor ve takip ediyorum sağlam ve emin adımlarla yürüyor istikrarlı ve güvenli bir liman

Ada da alınabilir 3 5 aylık vadede güzel kar bırakabilir çok uzun süredir 1.20 seviyelerinde ve btc nin anlık düşüşleri olmasa hacimi de güzel hatta bugün pope bile ada için 20$ lar gibi ütopik bir rakam öngörüsü olsa da 3 5 aylık vadede 2 dolar üzerini test eder bu coin

Ripple kısa vadede güzel dalgalanmalar yapıyor al sat ile ufak ufak karlar toplanır ama mahkeme sürecini yakından takip etmek lazım mahkemeden çıkıcak kötü bir sonuç ciddi zarara sokar

Btt hot gibi coinlere ben şahsen girmem çok kısa sürede inanılmaz ralli gerçekleştirdiler şuan ki değerleri bence tamamen suni
piyasayı takip ettiğinizden fikirleriniz önemli benim için. polkadot'a atmıştım ben de parayı. dediğin gibi güven veriyor. teşekkür ettim.

Telegram dan bu grubu takip edebilirsiniz coinlerle ilgili son dakika haberleri paylaşılıyor faydasını görürsünüz

Screenshot_20210408_000309_org.telegram.messenger.jpg

piyasayı takip ettiğinizden fikirleriniz önemli benim için. polkadot'a atmıştım ben de parayı. dediğin gibi güven veriyor. teşekkür ettim.

Dot da hedefim 80$+ grafikte o fiyatı görmeden satmayı düşünmüyorum 4 4.5 ayda 35 dolar gibi güzel bir yol aldı şuan ki ath 46.8$ btc 61300 direncini kırıp 70k ya çıkarsa dominance de güzel seviyelerdeyken yine güzel temiz bir ralli izleriz

Janet Yellen diye bir kadın var.Bir huzur verse şuanda 70 k'yi çoktan geçmişti.Biden ile Bunak hatun taktı kafayı bitcoinlere.
İşin garip tarafı ise bu kadın bitcoin'in ön ayakçılarından galiba.Sonra Biden seçilinde Hazine bakanı oluyor.

Btc tarafında geçen hafta güzel haberler vardı ona rağmen 61300 ü kırmadı biraz zaman alıcak ama herşeye rağmen 61300 ü kırıp yoluna devam eder inşallah

Standart Türk borsaları
Alttaki adamın yazdığı da çok tanıdık geliyor pump olur satış yaptırmazlar piyasayı manipüle ederler Allah bu Türk borsalarını kahretsin

Paribu yada btcturk kullanan varsa geçmiş olsun yok yakınken bu iki borsadan kurtulmaya bakın.

Screenshot_20210408_105738_com.twitter.android.jpg

sdifösdşlöf :D

EycNxwYW8AAy0D5

Geri