Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
heisenberg anlıyor gibi bu işlerden. sana sensei diyeceğim.
sensei heisenberg, ben anlamıyorum bu işlerden. kenara atıp unutmalık, uzun vadeli coin söyle de yürüyelim.
piyasayı takip ettiğinizden fikirleriniz önemli benim için. polkadot'a atmıştım ben de parayı. dediğin gibi güven veriyor. teşekkür ettim.Hocam estağfurullah ben coin söylerim girersin zarar edersin bu sorumluluk bana aşır gelir
Yatırım tavsiyesi olarak düşünme ama bir iki coin hakkında fikirlerimi yazıyım
Bnb uzun vadede bence eth ye en büyük rakip arkasında binance ve changpeng var pahalı olması küçük yatırımcıyı çok çekemiyor eth nin 2.0 güncellemesinin gelmemesi Bnb yi bence cazip kılıyor ama ben şahsen uzun vadede Bnb yi tercih etmem
Polkadot Aralık ayından beri elimde tutuyor ve takip ediyorum sağlam ve emin adımlarla yürüyor istikrarlı ve güvenli bir liman
Ada da alınabilir 3 5 aylık vadede güzel kar bırakabilir çok uzun süredir 1.20 seviyelerinde ve btc nin anlık düşüşleri olmasa hacimi de güzel hatta bugün pope bile ada için 20$ lar gibi ütopik bir rakam öngörüsü olsa da 3 5 aylık vadede 2 dolar üzerini test eder bu coin
Ripple kısa vadede güzel dalgalanmalar yapıyor al sat ile ufak ufak karlar toplanır ama mahkeme sürecini yakından takip etmek lazım mahkemeden çıkıcak kötü bir sonuç ciddi zarara sokar
Btt hot gibi coinlere ben şahsen girmem çok kısa sürede inanılmaz ralli gerçekleştirdiler şuan ki değerleri bence tamamen suni
piyasayı takip ettiğinizden fikirleriniz önemli benim için. polkadot'a atmıştım ben de parayı. dediğin gibi güven veriyor. teşekkür ettim.
Sildim takip etmiyorum djsjsj@Sade kayınçomun sesi çıkmıyor CHZ uçtu
chz uçtu mu günlükte 3 cent artmış@Sade kayınçomun sesi çıkmıyor CHZ uçtu
sade senin çilen çok daha allah kurtarsınSildim takip etmiyorum djsjsj
Sade yüksekten almıştı, onun için dua ediyoruz zararı çıksınchz uçtu mu günlükte 3 cent artmış![]()
çok yüklü girmemiştir umarım @SadeSade yüksekten almıştı, onun için dua ediyoruz zararı çıksın![]()