IF-Bitcoinciler Derneği

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Herkes zengin
Borsada, bitcoinde
Öğretmenler yine yoksul, tl bile yok :(
Reis halktan çalıyor.Yabancılara kaptırıyor.
Bizde Reis'in yabancılara kaptırdığı parayi geri alıyoruz.
Amme hizmeti yapıyoruz anlayacağın.

Ya herkes demeyin lütfen ben zengin falan olmadım daha :D

Tamam ya üzülme, sen de az zenginsin. Onlar çok zengin. Ben hiç zengin :(
Ahah, Suriyeliler böyle konuşuyordu okulda, aklıma öğrencilerimi getirdin bak. Duygulandım

Sadece Tron'a bakın sonra gidip uyuyun uyuyabilirseniz :)

$Fun yürümeyi bırakıp koşmaya başladı...

Tam olarak kaç tane sanal para var ya bin sürü şey sayıyorsunuz kafam karışıyor... Bir an ben de düşündüm ama yok ya kışın isvicre franki alıp yazın bozdurup üç beş kar etmeye devam... Sanaldan paraya da sevgiliye de güven olmaz...

Tam olarak kaç tane sanal para var ya bin sürü şey sayıyorsunuz kafam karışıyor... Bir an ben de düşündüm ama yok ya kışın isvicre franki alıp yazın bozdurup üç beş kar etmeye devam... Sanaldan paraya da sevgiliye de güven olmaz...
Aman uzak dur ben hiç kar edemedim daha yatırdığım paranın altındayım ama bunlar ne hikmetse hep uçuyor akıyor maşallah maşallah diyorlar ben mi yanlış yapıyorum anlamadim..

• Üzgün
Tepkiler: Aze
Bitcoin ilk çıkan dijital paradır. Dijital para birimi bitcoin ile sınırlı değildir. Altcoin(Alternatecoin) olarak bilinen 1112 tane farklı coin vardır. Altcoinlerde aynı bitcoin mantığı ile çalışır ve üretimi yapılmaktadır. Bitcoinin değeri dolar, altcoinlerin çoğunun değeri ise bitcoin cinsinden değerlidir.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Geri