güvenilir yerden işlem yapıyoruz?Borsa en mantıklısı bitcoin olayı bana biraz tehlikeli geliyor yarın parana el koysalar hesap soracağın bir merci yok.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
güvenilir yerden işlem yapıyoruz?Borsa en mantıklısı bitcoin olayı bana biraz tehlikeli geliyor yarın parana el koysalar hesap soracağın bir merci yok.
Paribu ?güvenilir yerden işlem yapıyoruz?![]()
Nooo... Binance forever...Paribu ?
sen gireceğim de, tüyoları anlık paylaşalım! bak dün akşam 20 dakikada 400 TL kazandık, sen yoktunİşin içinde banka olmadığı sürece o siteler hep sıkıntılı muhatap bulmak zor bugün bir arkadaşımızda sıkıntı yaşadı o nedenle ben bitcoine girmemeliyim dedim ;& bakalım ne kadar dayanacağım :d
Borsaya yatırımdayım ben bu ara ereğli ismen temettüleride yattı :dsen gireceğim de, tüyoları anlık paylaşalım! bak dün akşam 20 dakikada 400 TL kazandık, sen yoktun![]()
para boşa çıkınca haberleşelimBorsaya yatırımdayım ben bu ara ereğli ismen temettüleride yattı :d
Zaten hibe ettiğin para ile yapmalısın coin işini.Kaybetsen bile üzülmeyeceğin para ile.İşin içinde banka olmadığı sürece o siteler hep sıkıntılı muhatap bulmak zor bugün bir arkadaşımızda sıkıntı yaşadı o nedenle ben bitcoine girmemeliyim dedim ;& bakalım ne kadar dayanacağım :d

iki gün önceydi....Holo yükselecekmiş sanırım duyumlarım o yöndeydi.
holo ile bittorentin günleri zaten bu aralar.Holo yükselecekmiş sanırım duyumlarım o yöndeydi.
Yok ya chilizi ben 6,14 almıştım o gün en yüksek 6,95 i gördü sonra acayip geriledi ya şuan 4 civarlarında.holo ile bittorentin günleri zaten bu aralar.
Chiliz ligler şampiyonlar ligi başlasın o zaman ondanlarda artar diye düşünüyorum.
biz günlerdir neden gerilediğini düşünüyorduk, meğerse....Yok ya chilizi ben 6,14 almıştım o gün en yüksek 6,95 i gördü sonra acayip geriledi ya şuan 4 civarlarında.
O günü hatırlıyorum ama tekrar yükselecek diye tahmin ediyorum. Şampiyonlar ligi şampiyonluk falan kızıştığı zaman.Yok ya chilizi ben 6,14 almıştım o gün en yüksek 6,95 i gördü sonra acayip geriledi ya şuan 4 civarlarında.
İşyerindekilerde aynı espriyi yapıyorrr yazıklar olsun sizebiz günlerdir neden gerilediğini düşünüyorduk, meğerse....
teşekkürler Klara hanımcım.
benimkisi "kurt" olayının intikamı .pİşyerindekilerde aynı espriyi yapıyorrr yazıklar olsun size![]()