IF-Bitcoinciler Derneği

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
İşin içinde banka olmadığı sürece o siteler hep sıkıntılı muhatap bulmak zor bugün bir arkadaşımızda sıkıntı yaşadı o nedenle ben bitcoine girmemeliyim dedim ;& bakalım ne kadar dayanacağım :d

İşin içinde banka olmadığı sürece o siteler hep sıkıntılı muhatap bulmak zor bugün bir arkadaşımızda sıkıntı yaşadı o nedenle ben bitcoine girmemeliyim dedim ;& bakalım ne kadar dayanacağım :d
sen gireceğim de, tüyoları anlık paylaşalım! bak dün akşam 20 dakikada 400 TL kazandık, sen yoktun :(

Zaten hibe ettiğin para ile yapmalısın coin işini.Kaybetsen bile üzülmeyeceğin para ile.
binance'a 1-3 saat içinde büyük şirketlerin aldığı coinleri göndereyim.

1617223143839.png

1617223160464.png

1617223177650.png

Holo yükselecekmiş sanırım duyumlarım o yöndeydi.

holo ile bittorentin günleri zaten bu aralar.
Chiliz ligler şampiyonlar ligi başlasın o zaman ondanlarda artar diye düşünüyorum.
Yok ya chilizi ben 6,14 almıştım o gün en yüksek 6,95 i gördü sonra acayip geriledi ya şuan 4 civarlarında.

Yok ya chilizi ben 6,14 almıştım o gün en yüksek 6,95 i gördü sonra acayip geriledi ya şuan 4 civarlarında.
biz günlerdir neden gerilediğini düşünüyorduk, meğerse....
teşekkürler Klara hanımcım.

O günü hatırlıyorum ama tekrar yükselecek diye tahmin ediyorum. Şampiyonlar ligi şampiyonluk falan kızıştığı zaman.

Herkes zengin
Borsada, bitcoinde
Öğretmenler yine yoksul, tl bile yok :(

Geri