İdam cezası geri getirilmeli mi? getirilmemeli mi?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 895 gün önce görüldü
ben seni anlayabiliyorum iyi niyetlerle diyorsun bu isteğini. haklısın tecavüz, cinayet çok kötü bir olay. yaşamayan bilemez onda da haklısın ama ne yazık ki bu ülkede gelsin dediğin idam cezası yüzünden zamanında onca masum insan katledildi. kendi yorumlarında bile dediğin bu güven duyulmayan hükümetin eline böyle bir silah verilmesi büyük sıkıntılara yol açabilir. yukarda demişsin biz de tecavüze belli suçlara gelsin istiyoruz diye ama ne yazık ki kazın ayağı öyle değil senin gibi düşünmüyor başımızdakiler yani dediğin gibi uygulamanın bir geçerlilik alanı olacaktır ama bunu kendileri belirleyecek.

Bu ülkeyi bu kadar rezil eden bir hükümet varken evet sizde haklısınız.
Diyecek birşey bulamadım.
Sadece hakimize acıdım, böyle güzel ülkemizi hiç bir şekilde layıkıyla hak ederek yürütemedikleri için.

Pedofili denen hastalık değil bana göre olan insanların hadım edilmesi .

Terör suçu olanların idam edilmesi haktır.

Günümüze baktığımızda kesinlikle idam getirilmeli.
Gebermesi gereken çok insan var.

hayir geri gelmemeli. Idami arayacak cezalara hayir demem tabi

Bence getirilmeli. Ama sadece bu tarz olaylar için. Bende artık kız olduğum için utanıyorum veya bir yere giderken korkuyorum artık. Etrafta psikolojik manyak çok. Benimde bir kız olarak İstanbulda şahit olduğum şeyler oldu ama her zaman bu kadar şanslı olmayabilirz. Bunun için insanları durduracak bir çözüm gelmeli.

Ve ve ve;

İnsanları bu noktaya gelmelerindeki işsizlik, mutsuzluk, psikolojik bunalım, çaresizlik gibi konuların kökünden iyileştirilmesi lazım. Mesela nasıl aile doktorları varsa bunun gibi ücretsiz olarak PSİKOLOGLAR ilçelere atanıp insanlara yardım etmeli hem bunun sayesinde Psikolog kontenjanı artar bu alanda işsizlik çözülür. Bir çok alternatif var ama herşey iktidarda bitiyor. Ivıra zıvıra anayasa çıkartıyorlar buna da çıkartsınlar bi anayasa. #ozgecan'ımızacıyor

idam geri gelsin" paylaşımları beni ürküttü. Doğrudur Özgecan'ın katili bin kez ölümü hakkediyor.
Ama bir de işin arka planı var. Siz hiç bu ülkede hırsızın, katilin, tecavüzcünün idam edildiğine, bırakalım idamı müebbet hapis yattığına tanık oldunuz mu?
Ülkede varolan genel hoşnutsuzluk, halk kitlelerinin baş kaldırıları yöneticileri bu kadar korkuturken, çıkacak "idam cezası" kimler için uygulanacak bir düşünün...
Denizler'i, Necdet Adalı'yı, Erdal Eren'i ve diğer onlarcasını unutmayalım lütfen !!!!!

10959319_915752785111652_3444530946579713713_n.jpg

bence bu pislikleri halk oylamasına sunulmuş çeşitli fantezilerle öldürelim. gözlerim kan görmek istiyor! varsa şekliniz arenaya bekleriz! iıriiinaaa!

geçen yine sipirtikis izliyorum...

Haberleri izliyorum hergün dünyada binlerce çocuk ve genç kızlarimiz tecavüze ugruyor.
Bazen sinirimden agliyor bazen lanet okuyorum ama neden tatmin edici bir ceza uygulanmiyor.
Bir hayati karartmak neden bu kadar basite indirgeniyor neden.
Acimasiz olmaksa bende bunu istiyorum lanet olsun ki.

Yani uygulanmali tabi ama iftiraya ugrayanda olabilir diye dusunuyorum kucuk ihtimal dahi olsa

Bu birsekilde açiga çikar ki hersey sonuclaniyor genelde.

Hapiste yillarca yatip yillar sonra masum oldugu kanitlananlar var adam idam edildikten sonra nasil kanitlansin ki

Yürürlüge girmesini canı gönülden istiyorum.

Yillardir masum yatanlari bilemem ama tecavüz bir muayene ile kanitlanir diye düsünüyorum sonucta edilen kisi görüyor sahsi.

Evet zaten hep bir kereden birsey olmaz kafasi ile geldik bugünlere.

Ben demiyorum ama akepenin aile bakanı diyor ..

Benim icin onemli olan halkin demesi Akp nin benim konumla ne alakasi var .
Sadece o kisinin demesi ile birsey olmaz halk eger kafasina koyarsa ancak birseyler olur.

Bir insanın yaşam hakkini elinden almak kolay mı ?

Geri