Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Akp dir Akp.
Okadar sıg düsünuyorsunuz ki , dogurup dogurmama konusu sahsin kendi verecegi karardir , ama dogurursan bakarim denilmesi neden zorunuza gidiyor ?
Evlenmeyi de nerden cikardin migdem bulandi bu sözünden.
Unutmayacak hic birzaman zaten iste bende o yüzden idam olsun diyorum yarin birgün bir sokakta karsilastiginda yine hayati kararmasin diye.
Hadım etmek bir ortaçağ zihniyetidir. Osmanlı da Harem ağalarını hadım ederdi.
Bizler medeni ve Laik bir cumhuriyette yaşamak istiyoruz. idam etmek, hadım etmek gibi cezalar, biat ettirilerek insanların iğfal edilmesine çare olamaz, bilakis bu iğrenç hadiselerin daha gizli nbir şekilde sürdürülmesini körükler.
Denetimin olmadığı bir eğitimin insanları getireceği yer Karaman'da ki Ensar Vakfında yaşananlar gibi olur.
Hapiste yillarca yatip yillar sonra masum oldugu kanitlananlar var adam idam edildikten sonra nasil kanitlansin ki
İlk önce karşılıklı hitap şeklimize dikkat edersek çok mutlu olurum. Bana "sen" deme kıvamında değil henüz ilişkimiz.
Çok güzel diyorsunuz da sizin de bu tutumunuz mide bulandırıcı. Kürtajın yasak olduğunu biliyor musunuz? Madem kişinin kendi kararı bu neden yasak?
Sen demek saygisizlik degildir benim lugatimda sen beni yanlis anlamissin bebegim kuzum guzelim tatlim
Kürtaj mi yaptirsin dedim iyi oku sonra gel birtanem hayatim.
Psikoloji her şey.
Bunu birkez daha anlamamıza sebep olduğunuz için teşekkürler (:
hapiste gördükleri muameleler emin olun ki idamdan daha ağır bi ceza.