Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
püühh olmadı ya naptınız nazar mı değdirdiniz?hiç beklemediğim gelişmeler oluyor
Ben de o yuzden soyleniyordum ama pozitif dusunecekmisiz. Sanki bir ise yarayacak da .p Bu haftanin sonunda Arkhe’ye cemkiricem : )))püühh olmadı ya naptınız nazar mı değdirdiniz?
bi daha yazmayacağım buraya böyle şeyler, hep söyleneceğim, hep şikayet edeceğim.
negatif mod onnn..
Ben allol kullanmıyorum. Kuzen illa rakıya götürecek beni. Rakı içenlerin yanında benim kola içme garibanlığım…
@RK bans bildirimler gelmiyor…..Ay benim bardagi doldurmuslardi, su ile yanyana idi. Zihnim uzun zaman sonra ilk defa o gun yemekte o kadar uyanik kalabildiydi... unutup icmemek icin verdigim cabayi anlatamam... afsfs
Etmiyorum. İbanıma 1000 eyro ateslersen ederim…@angie helal ettin mi.. yine aklıma geldi. hazir mlshc burdayken..
Yooo sana etmiyorum djjfjf
Demagoji yapma jfjfjben demek ortym demek.. 🐼
🫣@angie helal ettin mi.. yine aklıma geldi. hazir mlshc burdayken..
@RK bans bildirimler gelmiyor…..
Yok ben hiç içemem fjjfjf
0-6 yaş bebesi gibi takılırım artık yanlarında hfjfj
Etmiyorum. İbanıma 1000 eyro ateslersen ederim…
🫣
BEn de icmiyorum da iceyim, diye direttilerdi. Kafa bulmami merak ettiler, sanirim iddasina da girdiler beni ikna icin fln ama bende direttim icmedim...
Ama o gece cok kafa buldum, kola'ma mi karistirdiniz yoksa, diye ekstradan bi takildiydim onlara da 1 1lerine bakip gulmeleri olayi dogrulama isareti olsada 1sey yapmamislardi. Bakin ben alkol almadan da sarhos olabilirim varin otesini siz dusunun kalkismayin o islere dedim de kapandi mevzu... 😂😂