İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 64 gün önce görüldü

ulan millete denizde ne güzel yunuslar denk gelir biz girince nerde bi denizanası, yengeç, lanemoje, kılıçbalığı var gelir bizi bulur.

püühh olmadı ya naptınız nazar mı değdirdiniz?

bi daha yazmayacağım buraya böyle şeyler, hep söyleneceğim, hep şikayet edeceğim.
negatif mod onnn..
Ben de o yuzden soyleniyordum ama pozitif dusunecekmisiz. Sanki bir ise yarayacak da .p Bu haftanin sonunda Arkhe’ye cemkiricem : )))

Ben allol kullanmıyorum. Kuzen illa rakıya götürecek beni. Rakı içenlerin yanında benim kola içme garibanlığım…

Ben allol kullanmıyorum. Kuzen illa rakıya götürecek beni. Rakı içenlerin yanında benim kola içme garibanlığım…

Ay benim bardagi doldurmuslardi, su ile yanyana idi. Zihnim uzun zaman sonra ilk defa o gun yemekte o kadar uyanik kalabildiydi... unutup icmemek icin verdigim cabayi anlatamam... afsfs

Ay benim bardagi doldurmuslardi, su ile yanyana idi. Zihnim uzun zaman sonra ilk defa o gun yemekte o kadar uyanik kalabildiydi... unutup icmemek icin verdigim cabayi anlatamam... afsfs
@RK bans bildirimler gelmiyor…..
Yok ben hiç içemem fjjfjf
0-6 yaş bebesi gibi takılırım artık yanlarında hfjfj

@angie helal ettin mi.. yine aklıma geldi. hazir mlshc burdayken..
Etmiyorum. İbanıma 1000 eyro ateslersen ederim…

@angie helal ettin mi.. yine aklıma geldi. hazir mlshc burdayken..
🫣
@RK bans bildirimler gelmiyor…..
Yok ben hiç içemem fjjfjf
0-6 yaş bebesi gibi takılırım artık yanlarında hfjfj

Etmiyorum. İbanıma 1000 eyro ateslersen ederim…

BEn de icmiyorum da iceyim, diye direttilerdi. Kafa bulmami merak ettiler, sanirim iddasina da girdiler beni ikna icin fln ama bende direttim icmedim...

Ama o gece cok kafa buldum, kola'ma mi karistirdiniz yoksa, diye ekstradan bi takildiydim onlara da 1 1lerine bakip gulmeleri olayi dogrulama isareti olsada 1sey yapmamislardi. Bakin ben alkol almadan da sarhos olabilirim varin otesini siz dusunun kalkismayin o islere dedim de kapandi mevzu... 😂😂

🫣

BEn de icmiyorum da iceyim, diye direttilerdi. Kafa bulmami merak ettiler, sanirim iddasina da girdiler beni ikna icin fln ama bende direttim icmedim...

Ama o gece cok kafa buldum, kola'ma mi karistirdiniz yoksa, diye ekstradan bi takildiydim onlara da 1 1lerine bakip gulmeleri olayi dogrulama isareti olsada 1sey yapmamislardi. Bakin ben alkol almadan da sarhos olabilirim varin otesini siz dusunun kalkismayin o islere dedim de kapandi mevzu... 😂😂

bende hic sevmem.. bu işin piri forumda var.. nick vermeyeyim bas harfi m son harfi a .. arada L harfide var

Anahtar priz montaj kurulum bağlantı tesisat.. ben bunları asmr gibi izler oldum. Mental sağlığım mikemmel.

Herkes otçu,hapçı olmuş ve bunun adını sakinleştirici koymuş.hay sizin uyuşmuş beyninize... Öyle ..ktan bir dönem geçiriyoruz ve daha da kötüye gidecek!

2 gundur 17000 civarinda adim atiyorum, ayaklarimin altinda okuzler horon tepiyor artik, belimin alti tutmuyor, bacaklarimin her yani tirlar altinda ezilmis gibi :D

1 hafta sert bir şeyler yeme dedi. Sincap mıyım ki ben hığğğ. Vallah kanal tedavisi ile başladık bakalım. Daktırdan memnun kalınfı tımam..

Geri