İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 64 gün önce görüldü
2 uye var, ikisinin de tam kim oldugunu bilmiyorum. Bunlarin ayri ayri kotu taraflarini gorup mu sogugum yoksa birbirlerine benzettigim icin digeri kim vurduya mi gitti emin olamiyorum…

Tam bulaşığı bitirdim pat mutfağın gider borusu çıkmaz mı. Allah dedim bulaşık makinesi zaten dolu, haydi alt gözü tamamen boşalt ve yıka. Sonram yepisyeni gider borusu tak. Sonuçta ben niye varım hihiih. Daha yeni çayımı içiyorum hüğğğ

Resimlere bakmak hem iyi kötü. Bir resim uğruna hatıraları gördüm ve gözyaşım pıt oldu…

bebişimin ilk bilinçli söylediği kelime “gel” oldu ndjdh melodik söylüyor bir de “geeel geeel geeel” kfjfh bugün böyle uyandırıldım, yataktan bana sesleniyor “geeel geel geel geel”
forumdaki anneler neden anneliğin çok tatlı bir şey olduğunu söylemediniz, neden övmediniz bunu kdjd

Mesaj sayım lisedeki okul numaram oldu. Bunu görünce bi tuhaf oldum. Gerçi bunu yazınca numaram olmaktan çıktı. :emoji_sweat_smile:

Ya tutturdu bi esmiyo esmiyo. Ne olsun istiyosun evin icinde kasirga mi ciksin, firtina mi alsin götürsün. Gayet de serin iste Alla Allaa.

Bugün en haklı sensin dediğin şeyden bende nefret ediyorum sanki bazen yeni mesaj yok gibi hissettiriyor
Mobil kullanıcılarda sabit konu daraltıyor ise web sürüm moduna tarayıcıdan alıp sag usttekı butonları kapatıp tekrar mobil sürümü seçebilirsiniz.

yalnız bu durum sabıtledıgımız konuları gormenızı engeller. bilginize.

Ekli dosyayı görüntüle 136300

Ekli dosyayı görüntüle 136301

Bu fifayla ilgili iki bisi niye en tepede duruyo ya oynamıyo sabit, sanki cok da umrumuzda üff

Geri