İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
yoğurt, peynir, yumurta, ceviz, badem vs bunlardan da koy. Hatta diyetisyene liste hazırlat. Yağdan gitmez sadece salata vs ile

tamam da diyetisyenlik bisey yok hepi topu 5 kg onunda 2 si gitti. kalan 3 gitsin ta tuniciden resim atacam foruma :d

Siirt’ten Mardin’e dönmek varken tokata rotayı çevirdim. Hayır tokattan sonra da Mardin Cizre ve Marmaris yapacam. Yemin ederim çok güzel masaja ve güzel bir yemeğe ihtiyacım var

Dipnot yatağımı çok özledim

NERDESİN PETER PAN ?

461037449-funny-peter-pan-poster.jpg

• Ağlama
Tepkiler: ne
gemide her iki senede bir sağlık raporu alıyoruz dün bir kez daha yaşlandığımı hissetim il sağlık sıhhıye onay veren doktor geçen iki yıl evvel ki ile şimdi ki durumu mukayese etti .. gözler uzağı göremiyor sol kulak orta düzeyin bir tık fazlası işitme kaybı var.. velhasıl yaşlanıyorsun ali kaptan..

sana bak bunu ikinci seans oldu söylüyorum.. benim ömrümün yarısı hem gurbette hem yollar da geçti.. sen ne anlatıyorsun..

Son düzenleme:
Durumlar bende de aynı Ali kaptan yaşlanıyoruz ve kendimce komik buluyorum bu durumu nine mi olacağım ben ya ? 🤣

Durumlar bende de aynı Ali kaptan yaşlanıyoruz ve kendimce komik buluyorum bu durumu nine mi olacağım ben ya ? 🤣

çok geçmiş zaman öncesi 2003 2004 arası babamla bu yaş muhabbetine konu olmuştu o demişti o zaman bana bu işler parayla değil sırayla diye şimdide benim aklıma geldi: )
o vakitler geldiğinde ne ninenin kıymetini etrafındakiler umarım bilirler..

saygılar

klaus kardesim merhaba. bu bir açık mektuptur. dikkatimi ceken bi durum var. kardesim 50 binin üzerinde mesaj sayın varmış. HAYIRDIR? yemedin icmedin foruma post mu attın???? hayır sen en fazla agabe, solemem yazıp giden adamsın. gunde böyle 10 mesaj atsan, ayda 300 eder. yılda 3600 eder. 10 yılda 36.000 eder. naptin eleman tutup geceleri sen uyurken de ekstradan agabe solemem postlari mi attirdin kardesim? uyelik tarihin kontrol edilmeli, hesaba kayyum atanmalı, bu kadar postu nerden buldun yasasına göre yargilanmalisin. yok öyle bedavadan.

Niye hep ben yazıyorum ya.çok mu isyan ediyorum neyse
Kafamın içi keşfet çorbası.işe gidiyorum taki seni görene kadar,sokakta iki kuzu kulağı eczanede Halil Güneşli,evde indirimler derdimi seveyim

122 mesaj ben yazmışım, nasıl hep sen yazıyorsun Kül???
kendine haksızlık etme.: )))

Geri