- Çözümleri
- 1
- Web sitesi
- www.aryajans.com
Abdest garantisi veriyorsan neden olmasın :dHerkese lazım olan imam
ilk önce benim emojimi ekle tepkiye !!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abdest garantisi veriyorsan neden olmasın :dHerkese lazım olan imam
ilk önce benim emojimi ekle tepkiye !!
O zaman Sadece Kendine İmam olabilirAbdest garantisi veriyorsan neden olmasın :d
![]()
benle ne uğraşcan ben garibanın tekiyim valla xd@Min bundan sonra gör sen ;d
nasıl uğraşıyorum seninlee..
benle ne uğraşcan ben garibanın tekiyim valla xd
Bugün bi ilki yaşadım yolda market poşeti yırtıldı : p çok berbat bi duyguymuş neyseki fazla uzaklaşmamıştım hemen çanta aldım tekrar.
Yooo hiçte sinirlenmiyorum kasiyerden hemen yenisini istiyorum birlikte dedikoduya başlıyoruz : p
Bundan sonra forumla alakalı olan şeylerı soran olursa ücret talep edeceğim.
Hersey paramı diye soranlara hastanede çay 35tl demem mi lazım.
parayı nasıl gönderecegiz? sonra sende gel ismimi kim paylaştı diye yaz çiz sonra... :d
Sen benim patronundan hamile kalan kıza ( Eski kullanıcı adı : gri ) Para yolladiğimı biliyormusun.
Ona uyma sen nsmsmEnderden öğrendim. galiba böyle oluyor :d
Ona uyma sen nsmsm
Ben hala önceki olayları anlayabilmiş değilim nsmsAma elimde jelatini açılmamış daha ambalajı dahi bozulmamış dedikodu var.
ilk sana mı anlatayım yoksa en son senmı duyarsın
Sadece salatayla olmaz. Protein alman lazım. :oiki üç tantuni gömüp, bir sürü midye yediğim günlerimi özledim.
neyse salatadan devam.
dardanelton yagsiz.. hatta bitiremiyorum bile. ama protein icin iyi olduğunu biliyorum..Sadece salatayla olmaz. Protein alman lazım. :o
yoğurt, peynir, yumurta, ceviz, badem vs bunlardan da koy. Hatta diyetisyene liste hazırlat. Yağdan gitmez sadece salata vs iledardanelton yagsiz.. hatta bitiremiyorum bile. ama protein icin iyi olduğunu biliyorum..