İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
spor olayı çok nankör bir şey. başlarsın her yerin ağrır, bir gün bırakırsın yine her yerin ağrır. hiç yapmazsın kötü hissettirir. hep ilgi hep zaman istiyor.

Dogdugum andan itibaren çok dilli bi ortamda büyümek isterdim. Birbirine gecmis karmasik bi dil.. canim istediginde birini kullanayim, sinirlenince öbürüne geceyim.
Tek dil cok zor ya.

Dogdugum andan itibaren çok dilli bi ortamda büyümek isterdim. Birbirine gecmis karmasik bi dil.. canim istediginde birini kullanayim, sinirlenince öbürüne geceyim.
Tek dil cok zor ya.

Bu benim de çok özendiğim bir şey. Bir tek İngilizce çok iyi biliyorum ama sinirlenince hala Türkçe sinirleniyorum kfjf

Bu benim de çok özendiğim bir şey. Bir tek İngilizce çok iyi biliyorum ama sinirlenince hala Türkçe sinirleniyorum kfjf
Ben sonradan ogrenme seklinde degil iki ana dil gibi, kendiliğinden edinilmis olsun isterdim.
Neden çünkü kim ugrasip da ogrenecek .p

Bayramdan sonra spora gitme hevesim asla gelmiyor. Yaz tatiline kalmış 65 güncük. Başlarım hesaplara günde 100g versem 6.5 kilo gider :D hadi bakalım başlayalım.

Öğretmenim seni çok seviyorum diye bir sesli mesaj atmış. Ben galiba okulu kapatamiycam……….

Şipşak içerik hangi talebin arzıydı……….

Bu konunun başlığını her okuduğumda "İçimi dökersem yerleri kim temizleyecek?" yazasım geliyor, ama yazmıyorum.

Geri