4 aylık oldu inşallahh. Sıpa kendini göstermiyür. Hayır çikolata da yiyor ablam ama saklanıyor sıpaaaNe kadar oldu salkımcım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
4 aylık oldu inşallahh. Sıpa kendini göstermiyür. Hayır çikolata da yiyor ablam ama saklanıyor sıpaaaNe kadar oldu salkımcım
Bu aralar kriz ve stres yönetimini beceremiyorum.Kendime gelmem lazım.
Doğum ayı geliyor ondan mı acaba ;dAyni durumdayim.
Nilu de ise gitmeyi unutmus dun🤔
Yengeclerde bi haller var ama hayir olsun inşallah 😄
İyice dibe de vurabiliriz 😄Doğum ayı geliyor ondan mı acaba ;d
Grup psikoterapisine girsek düzeliriz;p
Dogdugum andan itibaren çok dilli bi ortamda büyümek isterdim. Birbirine gecmis karmasik bi dil.. canim istediginde birini kullanayim, sinirlenince öbürüne geceyim.
Tek dil cok zor ya.
Ben sonradan ogrenme seklinde degil iki ana dil gibi, kendiliğinden edinilmis olsun isterdim.Bu benim de çok özendiğim bir şey. Bir tek İngilizce çok iyi biliyorum ama sinirlenince hala Türkçe sinirleniyorum kfjf
sadece istikrar isteyen bir şey. arabaya her gün benzin almak gibi.spor olayı çok nankör bir şey. başlarsın her yerin ağrır, bir gün bırakırsın yine her yerin ağrır. hiç yapmazsın kötü hissettirir. hep ilgi hep zaman istiyor.