İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Kadifeden kesesi, benim pileylistimin beni ağlatan şarkılarındandır. Direkt anneannem aklıma gelir, bu anneannemin şarkısıdır. Ve ben ne yaparım? Ağlarım tabii ki başka ne yapacam deliye bak. Neden pileylistimden çıkarmam? Leylâ'yı unutmak ne mümkün insan Leylâ'sını unutmaz ve tabii ki ben anneannemin en sevdiği şarkıyı dinleyeceğim her zaman.

Benim de sevdiğim bir şarkıdır.

Ağlayıp zırlamak veya ağlamamak bana kalmış bir şey.

Öfff sıkılmaktan da sıkıldım
Normal halime geri dönüyorum

Ömer Demirbağ beni hüzünlendiriyor.

Parka geldim kadınlar bir tarafa erkekler bir tarafa oturmuş..

Erkek tarafında tek bir yer yok..

Ben ne yaptım gittim kadınların yanına oturdum..

mesela yazisiyoruz yazisiyoruz üç bes post oluyor. bi anda bütün postlara kusmuk atiyorum. bi bakiyorum döngüsel de tepki atmadigi butun postlarimi hemen kusmukluyor .d

Bence insanlarin çevresinde bir sürü Adnan Oktara benzer insan var farkedemiyorlar 🤣

ne dinliyorsunuz konusunda 1387 mesajım var.dddddddddd

kimse bir şey demesin.dd

İçini dök sloganını yanlış anlayan hanım teyze..
İnsan neden böyle bir şey yapabilir anlam vermek zor.!Belki artan kiralar yüzünden görsel protesto yapıyor ev sahipleri akıllansın diye.
IMG_6364.jpeg

bazen godot'yu beklerken de kölenin düşünmesine izin verildiğinde deliller gibi saçmalaması gibi saçmalamak istiyorum hatta beynimin arka planında saçmaladığım söylenebilir.

aslında keşke o oyunu oynasaydım da o role ben geçseydim bak bu da geçmişe dair üzüldüğüm şeylerden biridir.

Eczaneye girdiğimde kendimi kaybediyorum. Ne ka güzel orjin kremler var

Geri