İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
içimde yılgın rüzgarların ayak sesleriiiii

• Ablan Star
Tepkiler: ne
@Lareina güzel hanımefendi acabalar seni kandirmasin yeni rota çizer misin ? Ya da biraz kendine aşık kal bırak gitsin şunu artik 🫣

• Alkış
Tepkiler: Sim
ne bugün aşk kadını olmuş.
sal bizi ya.: )

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Sürükleyemedi….. bu sefer evin reisi kazandı… larinin “önce benim aileme sonra senin ailene gidicez” tartışmasını kazanamayacağı için İstanbul’a getiriyor… evet evet lari İstanbul’u yemeğe geliyor….
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm (yo izmir diyecek diye sormadım lariye) KAZANDIKKKK Ben bu konuda Sux'u tuttuğumu söylemiştim:D
sevmem öyle karısının her dediğini yapanı hahaha:D
Önce erkek tarafı , sonra kız tarafına gidilsin:D

Marketten karpuz seçerken yanıma bir kadın geldi ben anlamıyorum bana da seçer misiniz dedi kendi seçtiğimden daha çok özendim vala..

Umarım kötü çıkmaz vala bu akşam ya dua alıcam yada beddua..
Buyuk risk asfgsf
Ben de sectirtiyorum.
Bazilari bu endise ile belki gorevliler anlar, onlara sorun isterseniz, deyip kaciveriyor.😅
Gorevliler de tek tek bakinip bu iyi duruyor, diyor ama secilen karpuzum tipine baktigimda sakin beni alma, diye de bagiriyor resmen... ondan sebep birakip gittigim cok oluyor... :d secen bulursum aksama hayir duasi ederim. Kotu cikarsa da nasil da bilmis bilmis elleyip bakindi, diye soylenirim... 🫣

Ne guzel yazip gonderirken yazim yanlissizdi. Simdi tekrar okuma yaparken aman Allah'im, dedirtti... nasil o an goremiyorum ki bunu... insaallah yorgunluktandir, amin. Adfgd

Geri