İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
jfdh cefakar koca…
İyiyim gerçekten, bazen yorgunum ama iyiyim. Sen nasılsın, durumlar nasıl?
iyidir ya ne olsun, en son aldatıldım biliyorsun :p

allah ayırmasın, nice güzel beraber yıllarınız olsun. kızçemizinde mutlu bir hayatı olsun. yaşamak bazen sadece budur lari, fazla kafa yormaya gerek yok. bir ömür, etrafında sana değer verecek bir kaç kişi ile sınırlı bile kalabilir ve senin onlara vereceğin değer ile huzurla yaşanır geçer. ötesi berisi yok.

iyidir ya ne olsun, en son aldatıldım biliyorsun :p

allah ayırmasın, nice güzel beraber yıllarınız olsun. kızçemizinde mutlu bir hayatı olsun. yaşamak bazen sadece budur lari, fazla kafa yormaya gerek yok. bir ömür, etrafında sana değer verecek bir kaç kişi ile sınırlı bile kalabilir ve senin onlara vereceğin değer ile huzurla yaşanır geçer. ötesi berisi yok.

Evet hatırlıyorum jfjfh

Çok teşekkür ederim, inşallah psi. Yazdığın şey çok güzeldi ve çok samimi; daim olsun dilerim huzurum. Duam bu. Sen de iyi ve mutlu ol hep.

ya zaten ruhsal olarak iyi değilim daha yeni ellerinde büyüdüğüm kıymetlilerimden birini kaybettim vede son görevimi yerine getiremedim yanında olamadım bu demir yığını üstünde ucu bucağı olmayan mavi suların üstünde kafayı yememek için mücadele ediyorum ..
forum içinde gündem olan konularla alakalı hiç bir şeyden haberdar değilim hiç bir mevzu ile uzaktan yakından alakam yok okuyabildiklerimden de yazılan çizilenler dışında bir bilgiye sahip değilim geçenlerde Anna hanım bir postuna denk geldim 10 dakka içersinde düzenleme gelmiş yoruma ona bile denk gelmedim burda olmama rağmen..o sıra bir arkadaşımla muhabbet ediyordum bombalar patlıyor forumda diyince merak ettim yakalayamadım dedim ekran görüntüsü almış gösterdi düzenleme yapılmadan önceki halini yazının şahsım adına çok şaşırdım.. gündem de olan birden fazla olay var sanırım..

velhasıl forumda bir arkadaşın yorumuna beğen emolojisi attım diye kırmak istemediğim bir arkadaşım bana olduk olmadık tepki de bulundu ben kırmaktan çekildiğim insan olaylarla hiç alakam olmamasına karşın bana gösterdiği tepki beni hırpalandı ..

eskiler çok konuşmuşlar arkadaşlar ama hiç boş konuşmamışlar herkes kendine yakışanı yapar..

ne olursanız olunuz ama insanların sevgisini saygısını nefrete dönüştürecek kadar karaktersiz olmayınız lütfen .. güzel insanlara haksızlık etmeyin bir de diğer tarafı vardır.. hayat işte kırmayayım derkenen çok sen kırılıyorsun.. üzmeyeyim derken en çok sen üzülüyorsun maalesef..

şurada kendi halimizle takılıp vakit gecirmemize de müsade edilmiyor çok darlandım kaptanın az biraz kendisine gelmesi kafasını toplaması gerekiyor ..

şükranlarımı sunuyorum güzel insanlara..

salak tatsiz ruyaydi. uyandirdi uyuyamiyorum. calistigim yerde ziyaretci kadin dusuyor (bayildi mi, vefat mi etti belli degil). genel telefonlara kosup acil numarasini ariyorum, "baska numara araman gerek." diyor. yerde yatan kadina bakiyorum, hareket ediyor, "ha olmemis" diyip, diger calisanlara yonelip, aramamiz gereken numarayi bulmaya calisiyoruz. o da mumuda. o an tuhaf bir doktor adam gelip, kadini canli ve herkese acik karantina'ya aliyor. kadin ayaklaniyor. sonra doktor tanidigim baska bir calisani oradan kabaca kovuyor, oysaki yardim eden oydu. adam uzulerek gidiyor. ben doktora kiziyorum "kaba davrandigin adam, hem kadina yardim etti, hem de otistik (kadinla birlikte karantina'ya girmisti iyi oldugundan emin olmak icin. otistik davranis evet:d). ertesi gun hastanede patlama oluyor ve bu tuhaf doktor adam bana mesaj atiyor "77 numarayi ara!!!!!" diye. 77 sayi anlamina baktim, tamam, yine mesaj alindi ama kendin de o numaraya bak bence. sinirlendirdin beni:d

Şarj diyorum yok, şarz o diyor. Kafayı yersin ya, sohbeti kesmeme son 5 dkk falan kaldı.

Şu kafayı yaşamak için ne kullanıyorsa aynısından bende istiyorum..
Ööziii bana diyorsan ciddiye almıyorum sizler her şeyi ciddiye alıyorsunuz ay öyle yazarsam o ne der derdiniz var benim hiç öyle dertlerim yok :)) hayat zaten çok ciddi beybisiii bana demediysen o dediğin kişi de bence ciddiye almıyor 🥰

Geri