Psinoza
Bronz Üye
kızlar alışverişte, koca sux eve ekmek getirme derdinde...Her yerde indirim var, kızıcıma ve kendime bir sürü şey aldım… ben sanırım kapitalist düzenin kölesi olmuşum…
nasılsın lari.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kızlar alışverişte, koca sux eve ekmek getirme derdinde...Her yerde indirim var, kızıcıma ve kendime bir sürü şey aldım… ben sanırım kapitalist düzenin kölesi olmuşum…
kızlar alışverişte, koca sux eve ekmek getirme derdinde...
nasılsın lari.
iyidir ya ne olsun, en son aldatıldım biliyorsun :pjfdh cefakar koca…
İyiyim gerçekten, bazen yorgunum ama iyiyim. Sen nasılsın, durumlar nasıl?
iyidir ya ne olsun, en son aldatıldım biliyorsun :p
allah ayırmasın, nice güzel beraber yıllarınız olsun. kızçemizinde mutlu bir hayatı olsun. yaşamak bazen sadece budur lari, fazla kafa yormaya gerek yok. bir ömür, etrafında sana değer verecek bir kaç kişi ile sınırlı bile kalabilir ve senin onlara vereceğin değer ile huzurla yaşanır geçer. ötesi berisi yok.
Ööziii bana diyorsan ciddiye almıyorum sizler her şeyi ciddiye alıyorsunuz ay öyle yazarsam o ne der derdiniz var benim hiç öyle dertlerim yokŞu kafayı yaşamak için ne kullanıyorsa aynısından bende istiyorum..
Şarz diyenle bir dakika bile konuşulmazzzŞarj diyorum yok, şarz o diyor. Kafayı yersin ya, sohbeti kesmeme son 5 dkk falan kaldı.
Engellendin