Larien
Elmas Üye
Şimdi aze yazınca aklıma geldi. Hamilelik bir kadının -hatta erkeğin- yaşamındaki en özel ve en hassas zaman dilimi. Böyle derken doğurganlığı kutsamıyorum. Sadece bir tespit. Hamile kadınlarda çok büyük bir saflık ve masumiyet ve hatta umursamazlık oluyor; saçma sapan da bir neşe kfjf hormonların etkisiyle. Bu bilimsel. Hatta aze de fark edecektir bunu arkadaşında. Ben her şeyi unutuyordum, her şeye gülüyordum, hemen duygulanıveriyordum kfjf Hatta arkadaşlarıma diyordum “her zaman böyle değilim biliyorsunuz” onlar da “ biliyoruz annişko” diyorlardı jfjf buradan ise en yakın şahidim yosun’du… illallah etmişti her şeyi unutuyor olmamdan… jdjd böyle demişken… çok hassas bir dönem, insan o dönemde iyi ya da kötü yapılanı asla unutmuyor. O yüzden birçok kişi olması gerektiği yere kayıyor ve birçok kişiyi sizin koyduğunuz filtrelerden bağımsız görme imkanı da oluyor, kalp gözü açılıyor galiba. Hayatımda birçok güzel an var, kızımın sesini ilk kez duyuşum da buna dahildir, hamilelik de bu zaman dilimlerinden biridir. Bu dilimdeki hatıraları dünya servetine değişmem.